Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-Messe BTC Prague 2024: Erfahre die neuesten Trends und sichere dir 10% Rabatt!

BTC Prague 2024

## BTC Prague – Den største Bitcoin-messe i Europa vender tilbage!

### Oplev Bitcoin-verdenens skarpeste hjerner samlet i Prag

Fra den 13. til den 15. juni 2024 åbner BTC Prague atter dørene op for tusindvis af Bitcoin-entusiaster fra hele verden. Denne prestigefyldte begivenhed bringer mere end 150 nøje udvalgte talere sammen for at diskutere de nyeste trends og innovationer i branchen. Med over 100 Bitcoin-relaterede virksomheder præsenterer messen også banebrydende koncepter og løsninger.

### Et eksklusivt rum for viden og netværk

Besøgende på BTC Prague får mulighed for at deltage i spændende paneler, lytte til inspirerende præsentationer og netværke med ledere og talenter inden for Bitcoin-branchen. Denne begivenhed fungerer ikke kun som en konference, men som et levende forum, der samler nogle af de mest skarpe og kreative sind inden for Bitcoin-verdenen. Fra iværksættere, filantroper, forskere og forfattere til influenter, filosoffer og udviklere – BTC Prague er det ultimative mødested for Bitcoin-entusiaster.

### Fejr Bitcoin i Prag

For de besøgende, der ønsker mere, er der også en række sideevents og afterparties, der vil give uforglemmelige oplevelser og minder. Sørg for at sikre dine billetter til dette enestående arrangement og få en 10% rabat som læser af BTC-ECHO ved brug af koden “BTCECHO” ved køb.

### Oplev Bitcoin-hovedstaden Prag

Så kom og vær en del af dette fantastiske event, hvor Prag bliver omdannet til Bitcoin-hovedstaden i tre dage. En begivenhed, du ikke må gå glip af!

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version