Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-milliardær kan miste adgang til millioner på grund af glemt password

Noch zwei Versuche: Ex-Ripple-CTO sitzt auf 7.002 Bitcoin

## Stefan Thomas: Bitcoin-millionæren med det forsvundne password

Stefan Thomas er en mand, der har en utrolig formue, men ikke kan komme til den. Han er en af de mange Bitcoin-millionærer, der har mistet adgangen til deres digitale skatte. Thomas har glemt sit password til en krypteret harddisk, der indeholder de nødvendige nøgler til at låse op for en digital tegnebogs med 7.002 Bitcoin, hvilket svarer til omkring 210 millioner kroner.

### Hvad er der sket?

Thomas modtog de 7.002 Bitcoin som betaling for nogen tokens, som han solgte for flere år siden. Desværre har han ikke kunne huske passwordet til sin IronKey, en USB-hukommelsesenhed, der tillader brugere at kryptere og gemme deres private passord. Han har to forsøg tilbage, inden enheden automatisk krypterer indholdet permanent.

### En uheldig situation

Thomas er ikke alene i denne situation. Ifølge forskellige estimeringer er der mellem 3 og 4 millioner Bitcoin, der er gået tabt på grund af glemt adgange. Dette beløber sig til omkring 120 milliarder kroner ved den aktuelle Bitcoin-kurs. Nogle eksperter mener, at disse tabte digitale formuer gradvist er med til at øge værdien af de resterende Bitcoin i omløb.

### Læringspunkter

Historien om Stefan Thomas minder os om vigtigheden af at forvalte sikre adgange til vores digitale aktiver. Det er afgørende at have en sikkerhedskopi af adgangskoder, såvel som at tænke på mulige fremtidige scenarier, der kan hindre adgang til vores digitale formue. Dette gælder ikke kun for Bitcoin og andre kryptovalutaer, men også for almindelige online bankkonti og andre digitale aktiver.

Det er en påmindelse om, at teknologiens fremskridt også medfører nye udfordringer, som vi skal være opmærksomme på.

*Ovenstående artikel er baseret på hændelsesmæssige oplysninger og personlige meninger og bør ikke anses som finansiel rådgivning. For investeringer og formueforvaltning anbefales det altid at konsultere en professionel rådgiver.*

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version