Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-Miner Canaan kämpft um neues Kapital efter Umsatz- und Gewinneinbruch – Was erwartet das Unternehmen im vierten Quartal?

Umsatz im dritten Quartal sinkt um 55 Prozent

Det kinesiske Bitcoin (BTC)-minerfirma Canaan står over for udfordringer med faldende omsætning og indtjening og søger nu ny kapital for at styrke sin position på markedet.

## Umsatz- und Gewinneinbruch
I det seneste resultatberetning for tredje kvartal 2023 annoncerede Canaan, at virksomheden vil forsøge at rejse 148 millioner dollars gennem salg. Dette kommer efter en nedgang i omsætningen med 55% sammenlignet med samme periode året før. Samtidig oplevede virksomheden et netto tab på 110,7 millioner dollars, i modsætning til et nettoresultat på 6,3 millioner dollars i samme periode sidste år.

### Udfordringer på markedet
Canaans bestyrelsesformand og administrerende direktør, Nangeng Zhang, udtalte, at virksomheden står over for øget pris-konkurrence og svækket købekraft, hvilket har påvirket deres indtægter betydeligt. De forventer at se lignende udfordringer i fjerde kvartal på grund af de vanskelige markedsvilkår i branchen.

Faldende Bitcoin-priser og stigende energiomkostninger har ligeledes påvirket flere Bitcoin-minere, der har måttet erklære sig insolvente i løbet af 2022. Dette har også haft en negativ indvirkning på salget af Bitcoin-ASIC-minedriftsudstyr.

### Belysning på markedstendenser
Selvom markedsvilkårene har været udfordrende, har der været tegn på forbedring i år. Inflationen er aftaget, og Bitcoin-kursen har vist tegn på bedring. Den 13. november tjente Bitcoin-minere rekordhøje 44 millioner dollars i blokbelønninger og transaktionsgebyrer.

Alt i alt søger Canaan at imødegå de udfordringer, de står overfor på markedet, og med nye kapitalindsprøjtninger håber de at kunne styrke deres position og komme styrket gennem de udfordringer, de står overfor på markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version