Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-Miner sælger deres coins: Hvad betyder det for markedet?

How Long Can Bitcoin ETF Hype Sustain BTC Price?

Bitcoin-Miner sælger deres beholdninger for profit

Glassnode-data afslører en gradvis nedgang i Bitcoin-minerbeholdninger siden 2. september. Denne metrik følger den samlede mængde mønter, der ejes af minere i BTC-netværket. På nuværende tidspunkt er der 1,8 millioner BTC, hvilket svarer til cirka 99 milliarder USD til de nuværende markedspriser, i mineradresser.

Et fald i minerbeholdninger antyder typisk, at minere sælger deres beholdninger, ofte på grund af lav rentabilitet. Den løbende salg skete dog på trods af en stigning i de samlede minerindtægter fra transaktionsgebyrer og blokbelønninger.

Ifølge Glassnode er minerindtægterne steget med 15 procent i de sidste to dage, selvom Bitcoin-kursen fortsat falder. BTC handles i øjeblikket til 55.659 USD og har i de seneste syv dage mistet næsten fem procent af sin værdi. Dette antyder, at minere måske afgiver deres beholdninger på grund af bredere markedsmæssige bekymringer.

En simpel forklaring på stigningen i Bitcoin-distributionen blandt minere med stigende indtægter er profitoptagelse. Da BTC har haft svært ved at overskride 60.000 USD-niveauet, kan minere muligvis sælge nogle af deres beholdninger for at sikre likviditet eller dække driftsomkostninger.

BTC-kursprognose: Markedsdeltagere er bange

Den negative vægtede stemning omkring Bitcoin siden miner-salgene begyndte bidrager til markedets usikkerhed. I øjeblikket står denne stemningsindikator, der måler markedets generelle stemning, på -0,49.

En værdi under nul viser, at de fleste diskussioner på sociale medier drives af negative følelser som frygt, usikkerhed og tvivl (FUD).

Dette understøttes yderligere af Fear and Greed Index, som viser, at markedet er i en tilstand af frygt. Det antyder, at BTC-ejere er risikoaverse og muligvis vil sælge deres mønter på kort sigt.

Hvis salgspresset stiger, kan Bitcoin-kursen på kort sigt falde til 55.246 USD. Hvis denne støtte ikke holder, kan kursen fortsætte med at falde, muligvis under 50.000 USD til omkring 49.516 USD.

Dette fald ville udløse betydelig markedssorg.

Imidlertid kan en ændring i markedets stemning fra negativ til positiv føre til, at mønten igen tester støtten ved 58.790 USD. Hvis testen er vellykket, er det næste kursmål 61.655 USD.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version