Krypto News

Bitcoin-Mining-Betrieb wird erweitert: Expansionspläne deuten auf Preisanstieg hin

Bitcoin Mining-Branche er udvidet forud for Halvings

Bitcoin er kendt for sine prisudsving siden dens oprettelse af Satoshi Nakamoto. Men ingen begivenhed vækker mere opmærksomhed i rummet end halvering. Hidtil har begivenheden, hvor belønningerne for Bitcoin-minere halveres, påvirket prisen på den førende kryptocurrency. Mens den næste Bitcoin-halvering i 2024 nærmer sig, er der talrige spekulationer, hvor mange forskellige branchefolk deler deres prognoser med offentligheden. Blandt de mange forudsigelser tager vi et nærmere kig på en særlig prægnant forudsigelse, nemlig udsigten til, at Bitcoin allerede vil nå $100.000 før halveringen. Der er forskellige udviklinger, der taler for dette kommende scenario.

En af de vigtigste aktører i Bitcoin Mining-branchen, Riot Platforms, har for nylig annonceret en ekspansionsprognose for tiden efter 2023. Ifølge virksomheden vil de øge deres minedriftskapacitet til 20,1 EH/s * inden midten af 2024. Riot samarbejder med Nordamerikas største Bitcoin-miningfacilitet for at nå dette mål. Inden udgangen af 2024 sigter de på at udvide kapaciteten til 35,4 EH/s.

  • Forklaring af EH/s: EH/s betyder “Exahashes per sekund” og bruges til at måle beregningskraften i Bitcoin-mining. Én exahash per sekund betyder en billion hashes per sekund. Jo højere hash rate, desto mere kraftfuldt og hurtigt kan et mining-netværk arbejde. Den planlagte stigning fra 20,1 EH/s til 35,4 EH/s viser, at RIOT ønsker at øge deres beregningskapacitet markant for at kunne behandle flere transaktioner og potentielt modtage flere belønninger. Ifølge meddelelsen lyder det: “Aftalen indebærer levering af de nye minere fra december 2023 med minernes ibrugtagning forventet at begynde i første kvartal af 2024. Efter fuld implementering af de 33.280 bestilte minere, der forventes afsluttet inden midten af 2024, vil Riots selvbyggede hashing rate stige.” Hvis Riot Platforms lykkes med at gennemføre disse planer, vil firmaet overhale konkurrenterne Marathon Digital Holdings og CleanSpark for at blive en af verdens førende Bitcoin-miningvirksomheder.
Top  Ethereum-Markt auf dem Vormarsch: Prognose für 2024 und Marktbewegungen im Fokus

Øget mining-kapacitet og dens konsekvenser

Med øgningen af mining-kapaciteten fra de store spillere kan Bitcoin-netværkets hash rate stige betydeligt. Dette betyder mere beregningskraft er nødvendig for at mine nye blokke. Dette har en indvirkning på minernes rentabilitet, da de bruger mere strøm, hvilket resulterer i højere energiregninger. Især i betragtning af halvings, hvor blokbelønningerne halveres, kan centraliseringen af de store miningvirksomheder fortsætte. Ifølge en rapport fra Seeking Alpha vil halveringen af Bitcoin i 2024 øge de gennemsnitlige minedriftsomkostninger pr. BTC til $30.000 til $60.000, hvilket resulterer i en reduktion på 50% i minedriftsindtægterne. Da den hidtil højeste registrerede værdi for Bitcoin har været omkring $69.000, kan dette betydelige fald i indtjeningen true mange Bitcoin-minere. Det er derfor vigtigt at finde billigere energikilder eller optimere minedriftsprocessen for at kunne overleve. Seeking Alpha understreger: “Vi ser ingen måde, hvorpå Bitcoin-sektoren kan klare sig uskadt igennem dette. Selv med RIOT’s ambitiøse 35 EH/s viser vores model, at Bitcoin skal handles til over $98.000 for at retfærdiggøre RIOT’s nuværende værdi (efter halvings).”

Forudsigelse af Bitcoin-prisen: $100.000

Mange branchefolk deler overbevisningen om, at Bitcoin vil nå $100.000 omkring tidspunktet for halvningen i 2024. Dette inkluderer Adam Back, CEO for Blockstream. Faktisk er Back, en af de få personer, der bliver citeret af Satoshi Nakamoto i Bitcoin-whitepaperet, så sikker på sin forudsigelse, at han er villig til at indgå et væddemål med Vikingo: “Væddemålet er lukket: Jeg vædder med [Vikingo], at Bitcoin når $100.000 eller mere inden halvningen – vinderen får en million Satoshis.” Men Back er ikke den eneste med denne optimistiske udsigt. Samson Mow, CEO for Jan3, deler samme mening og forventer en rekordpris for Bitcoin før halveringen. Standard Chartered har også revideret deres Bitcoin-prognose til $120.000 inden udgangen af 2024. Begrundelsen er den øgede rentabilitet for minerne pr. udvundet BTC, hvilket fører til færre BTC-salg og en stigning i prisen. Denne betragtning understreger, at minerne kan dække deres omkostninger ved at sælge færre BTC, når priserne stiger. Som et resultat holder de flere BTC tilbage i forventning om fremtidige prisstigninger.

Top  SEC forventes at godkende Ethereum-Futures ETF'er efter prisnedtur

Altcoin-Boom efter næste Bitcoin-halvering

Selvom flere faktorer tyder på, at Bitcoin vil nå $100.000 før halveringen, forbliver fremtidsprognoser for altcoins en udfordring. På grund af kompleksiteten af drifts- og økonomiske faktorer samt volatiliteten på kryptomarkedet skal prognoser tages med forsigtighed. Tidligere har Bitcoin vist sig at have en enorm indflydelse på hele kryptosektoren. En teknisk analytiker ved navn Rekt Capital forudser, at der vil være en “Altseason” efter Bitcoin-halveringen og ser fremad: “De kommende måneder før BTC-halveringen vil være afgørende, hvis du vil gøre det stort inden for kryptoverdenen i de næste 1,5 til 2 år

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button