AltcoinsKrypto News

Bitcoin-mining sætter ny rekord i sværhedsgrad, mens gennemsnitlig hashrate når højeste niveau

Mining nyheder

  • Bitcoin (BTC) mining sværhedsgrad, eller målingen af hvor svært det er at konkurrere om miningbelønninger, steg med 6,17 % i går og nåede et nyt all-time high på 55,62 T. Den tidligere højeste point på 53,91 T blev nået for tre sværhedsjusteringer siden i midten af juli. Gennemsnitshashhastigheden, eller netværkets beregningskraft, nåede også sit højeste punkt på 397,74 EH/s.

Web3 nyheder

  • Web3-domænenavnsselskabet Unstoppable Domains annoncerede lanceringen af Unstoppable Messaging, drevet af Web3 messaging netværket XMTP. Det er en Web3-native måde for brugere at forbinde med venner gennem Web3-domæner, holde sig opdateret om projekter og opbygge fællesskaber med decentraliseret, end-to-end krypteret messaging. “Send beskeder til hvem som helst på andre XMTP-aktiverede platforme, herunder Coinbase Wallet og Linser apps, ved at skrive deres tegnebogsadresse eller domæne,” sagde pressemeddelelsen. “Unstoppable Messaging er baseret på dit Web3-domæne, f.eks. sandy.nft, så det er fuldt kompatibelt med enhver tegnebogsadresse, der er knyttet til dit domæne.” Holdet vil snart introducere muligheden for, at dapps og virksomheder kan bruge Unstoppable Messaging til at sende beskeder, drevet af Push-protokollen.

Udvekslings nyheder

  • Binance.US har indgået et samarbejde med betalingsstarten MoonPay for at give børsens kunder mulighed for at konvertere USD til kryptovaluta, efter at den suspenderede dollart indskud i juni. Kunder kan købe tether (USDT) ved hjælp af betalingskort, kreditkort, Apple Pay og Google Pay, sagde indlægget, og derefter konvertere stablecoin til kryptovaluta.

  • Binance lancerede Binance Pay i Brasilien med partnere som WeoGames og WordPress og “giver lokale handlende mulighed for at tilbyde et nyt alternativ til betaling, der kan tiltrække nye kunder, øge behandlingshastigheden og reducere omkostningerne,” sagde pressemeddelelsen. Handlende kan vælge at modtage betalingen i brasilianske real eller i krypto direkte til deres tegnebøger. General manager Guilherme Nazar sagde: “Vi forventer, at denne lancering vil være særlig relevant for virksomheder i Brasilien, da landet registrerer en af de højeste stigningsrater i kryptoadoption.”

Top  Bullish Breakout: $TWT Token Sees Significant Surge Amidst Hype and Speculation

Sikkerheds nyheder

  • Det amerikanske forbundspoliti (FBI) har identificeret seks Bitcoin-tegnebøger, der er forbundet med den berygtede nordkoreanske, statsstøttede hackergruppe Lazarus. Hackerne flyttede ca. BTC 1.580 fra flere kryptotyverier til disse tegnebøger. Ifølge pressemeddelelsen mener FBI, at “DPRK kan forsøge at omsætte bitcoin, der er mere end 40 millioner dollars værd.” Agenturet tilføjede, at det “vil fortsætte med at afsløre og bekæmpe DPRK’s brug af ulovlige aktiviteter – herunder cyberkriminalitet og tyveri af virtuel valuta – for at generere indtægter til regimet.”

Investerings nyheder

  • On-chain institutionel kreditmarkedsplads Maple Finance lukkede for nylig en $5 millioner strategisk investeringsrunde ledet af Blocktower Capital og Tioga Capital, med deltagelse fra Cherry Ventures, Spartan Capital, GSR Ventures og Veris Ventures samt tidligere investorer Maven 11 og Framework Ventures, rapporterede TechCrunch. Pengene vil blive brugt til at drive virksomhedens ekspansion i Asien. Sidney Powell, medstifter og administrerende direktør hos Maple, sagde: “I Asien har du regulatorisk klarhed, eller rettere, regulatorisk støtte, både fra Hong Kong og Singapore med hensyn til ny lovgivning, der er blevet vedtaget, og du har allerede en stærk fokus på handel derovre.”

CBDC nyheder

  • Australien vil ikke træffe beslutning om landets centralbank-digitale valuta (CBDC) i de kommende år, ifølge rapporten fra Reserve Bank of Australia (RBA) og Digital Finance Cooperative Research Centre (DFCRC). “Givet de mange uløste spørgsmål, kan enhver beslutning om en CBDC i Australien forventes at være nogle år væk,” sagde de. Udforskningen af anvendelsestilfælde med en pilot-CBDC rejste en række juridiske, regulatoriske, tekniske og operationelle spørgsmål i forbindelse med mønten, der kræver yderligere analyse. “Vigtige ikke-funktionelle krav til en CBDC, der ikke var fokus for projektet – såsom ydeevne, skalerbarhed og sikkerhed – kan også overvejes i fremtidig forskning,” sagde rapporten.
Top  Langsigtet Bitcoin-investorer tager gevinst og forårsager mulig prisjustering: Analyserevealer.

Juridiske nyheder

  • En gruppe investorer har angiveligt indledt en gruppesøgsmål mod Atomic Wallet, der havde tabt over $100 millioner ved et indbrud i juni. bne IntelliNews rapporterede, at gruppesøgsmålet er koordineret af den tyske advokat Max Gutbrod og medstifter af det moskva-baserede firma Destra Legal Boris Feldman. De repræsenterer omkring 50 klienter, der hver især har mistet i alt $12 millioner ved at investere alt fra $150.000-200.000 eller $1-2 millioner, hævdede det.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button