Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin nærmer sig værdien for kortsigtede investorer – kan vi forvente en genopblussen af rallyet?

Bitcoin: Potentiale for et comeback i rallyet

Bitcoin ligger i øjeblikket tæt på omkostningsgrundlaget for kortsigtede ejere, hvilket indikerer potentialet for et comeback i rallyet. Ifølge On-Chain data er der visse niveauer, der skal overskrides, for at Bitcoin kan opleve en reel genoplivning.

Den “realiserede pris” for Bitcoin

En vigtig faktor i denne sammenhæng er Bitcoin’s “realiserede pris”, der afspejler den gennemsnitlige pris, som investorer har købt deres mønter til. Hvis den aktuelle spotpris er højere end denne indikator, betyder det, at ejerne i øjeblikket opnår overskud. Hvis spotprisen derimod er lavere end dette niveau, indikerer det tab på markedet.

Det skal bemærkes, at den realiserede pris gælder for hele investorbasen, men mere specifikke definitioner kan fastlægges for forskellige grupper. I dette tilfælde er de “kortsigtede ejere” (STHs) den relevante interessegruppe for ejerne. STHs omfatter alle investorer, der har købt deres mønter for mindre end 155 dage siden. Deres gennemsnitlige omkostningsgrundlag bør derfor ligge inden for prisklassen for de sidste fem måneder.

Mønsteret i den realiserede pris

Et diagram viser ændringen i den realiserede pris for Bitcoin STHs gennem de seneste år. Det ser ud til, at spotprisen i de seneste dage har nærmet sig dette niveau. Under den seneste rally brød Bitcoin kortvarigt den realiserede STH-pris på omkring 28.000 dollars. Dog faldt kryptovalutaen igen under dette niveau efter tilbagetrækningen.

STH’s omkostningsgrundlag har tidligere været en vigtig faktor for aktivet, da et udbrud over dette niveau har signaleret opadgående potentiale, mens et fald under dette niveau ofte har medført bearish dynamik. Derudover har dette niveau fungeret som støtte under rallyer og modstand under nedadgående perioder. Dette mønster kan forklares gennem investorpsykologi.

Under rallyer kan STHs have en tendens til at tro, at prisen vil fortsætte med at stige i fremtiden, hvis den falder til deres omkostningsgrundlag. Dette kan føre til ekstraordinært købepres og forklare den støtte, som BTC finder på dette niveau. Omvendt udløser bearish markeder frygt hos STHs, hvilket får dem til hurtigt at sælge og dermed stille sig imod kryptovalutaen, så snart de når deres break-even-niveau.

Afventende tider for Bitcoin

Det er nu afventende, om Bitcoin i de kommende dage kan bryde igennem den realiserede STH-pris og om prisen kan forblive over dette niveau længere end ved sidste forsøg. I første halvdel af året nød Bitcoin støtte på dette niveau, så en ny breakout ville være et optimistisk tegn for fremtiden.

På tidspunktet for skrivningen handles Bitcoin til omkring 27.400 dollars, hvilket svarer til en stigning på 4% i den sidste uge. Diagrammet viser, at Bitcoin har mistet en stor del af sin opsving.

I sidste ende er udviklingen af Bitcoin-prisen afventende for at fastslå, om rallyet kan opleve et ægte comeback. Tætheden på den realiserede STH-pris kan være en vigtig faktor, der påvirker Bitcoin’s fremtid.

Mislykket

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version