Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin og Ethereum: Bullish Kombination bringer Fantasi i 2024

Bitcoin Ethereum

Bitcoin og Ethereum bestemmer med en kumulativ markedsdominans på næsten 70 procent maßgeblich de skæbner på kryptomarkedet. Som etablerede digitale aktiver er BTC og ETH de primære kryptokurver, der er af interesse for både private investorer og institutionelle investorer i 2024.

Nun kunne en særlig kombination af Bitcoin og Ethereum skabe fantasier. Hvad bliver vigtigt for BTC og ETH i 2024?

### Krypto Prognose: Bullish Kombination hos BTC & ETH

Det markedsøkonomiske princip om udbud og efterspørgsel siger, at prisen på et gode bestemmes af forholdet mellem udbud og efterspørgsel. Et knapt udbud med høj efterspørgsel fører til stigende priser, mens et overflødigt udbud med lav efterspørgsel fører til faldende priser. Dette gælder for alle typer aktiver – naturligvis også for Bitcoin og Ethereum.

I øjeblikket er kun 14,9 procent af den cirkulerende Bitcoin-udbud og 10 procent af Ethereum-udbuddet på børserne. Dette betyder, at størstedelen af disse kryptokurver holdes i private tegnebøger og ikke let kan handles. Et knappere udbud tilgængeligt på børserne kan føre til højere priser, da færre mønter er tilgængelige til handel. Dette viser, at ejerne af disse kryptokurver satser på langsigtede gevinster.

Ethereum kunne endda have fordele i forhold til knaphed sammenlignet med Bitcoin, da cirka 39 procent af ETH-udbuddet er bundet i Smart Contracts, et Allzeithoch. Denne knaphed drives af den stigende brug af Ethereum Layer-2-netværk og Restaking, som yderligere reducerer det tilgængelige udbud. Samtidig er stakere af ETH ikke tvunget til at smide en del af deres mønter på markedet som minedriftsudgifter.

På efterspørgselssiden er der en voksende institutionel og privat efterspørgsel, især på grund af lanceringen af Bitcoin og Ethereum Spot ETF’er i USA. Disse ETF’er giver investorer mulighed for at investere i kryptokurver uden at skulle købe dem direkte, hvilket letter adgangen for en bredere investorbase – især for institutionelle investorer.

### Krypto Bullmarked: WienerAI eksploderer til 7 mio. $

Et bullmarked hos Bitcoin og Ethereum favoriserer også mindre kryptokurver, da investorer da viser mere risikovillighed. Dette fører til øget investering i nye mønter, hvilket potentielt får deres priser til at stige. I juli 2024 retter mange investorer deres blik mod WienerAI (WAI).

Forbindelsen mellem WienerAI og Ethereum er central i WienerAI-økosystemet en AI-dreven handelsbot, der sigter mod at gøre kryptohandel mere effektiv. Botten bruger komplekse algoritmer til markedsanalyse og identificerer rentable handelsmuligheder. Brugere kan handle direkte i appen og er beskyttet mod MEV-bots.

Hvis du tror på en bullish udvikling og værdsætter potentialet i en kombineret Meme-coin og Utility Token, har du stadig cirka 36 timer til at erhverve WAI til den aktuelle pris.

### Konklusion

De positive udviklinger på både udbuds- og efterspørgselssiden er gode nyheder for Bitcoin og Ethereum. Det knappe udbud på børserne skaber potentiel knaphed, mens den stigende efterspørgsel fra Spot ETF’er skaber ekstra købepres. Denne dynamik kan muligvis føre til endnu højere priser for begge kryptokurver i nær fremtid.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version