BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin og Ethereum oplever betydelige prisstigninger – Hvad venter forude med ETF’erne?

Bitcoin- og Ethereum-priser stiger markant

Bitcoin-prisen steg under den asiatiske handel torsdag til $36.000, hvilket svarer til en stigning på omkring 30% i løbet af det seneste måned og en stigning på 93% på årsbasis. Ethereum fulgte også med en stigning på 20% i det seneste måned.

Bitcoin stiger til det højeste niveau i 18 måneder

Bitcoin (BTC) er steget med mere end 4,3% i de seneste dage og ligger i skrivende stund på $36.600, hvilket markerer det højeste niveau i cirka 18 måneder.

Potentielle effekter af forventede ETF’er for Bitcoin

Matt Hougan, COO hos Bitwise Asset Management, kommenterede nylig disse tendenser i et interview. Han forklarede, at den nuværende pris på Bitcoin ikke afspejler de potentielle virkninger af forventede godkendelser af børshandlede fonde (ETF’er) for valutaen.

Den overvejende del af finansielle rådgivere, der står for 80% af USAs formue, forventer ikke godkendelse af valutaen før i 2025 eller senere. Dette tyder på et potentiale for et nyt publikum for Bitcoin ETF’er.

Mulige langsigtede virkninger

Hougan sammenlignede virkningerne af Spot-Gold-ETF’er i 2004, som førte til en årelang kontinuerlig stigning i prisen på guld, og antydede en lignende udvikling for Bitcoin. Han understregede, at ETF’er markant kunne udvide basisen af kryptoinvestorer, især blandt finansielle rådgivere.

I øjeblikket investerer kun 20% af de selvstyrede små investorer i kryptovalutaer. Finansielle rådgivere og institutioner, der kontrollerer de resterende 80% af USAs formue, har brug for ETF’er for at få adgang til kryptomarkederne.

Top  Information og risici om køb af kryptokurver: Vigtig faktor at overveje for potentiel vurdering af kursudvikling

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button