AltcoinsKrypto News

Bitcoin on Ethereum Coin BTC20 oplever en eksplosion i prisen på 600% 48 timer efter lancering, med 10x gevinst lige om hjørnet. Mens kryptohandlere begynder at strømme til den varme mønt, er den på vej til at nå en markedsværdi på 100 millioner dollars.

Bitcoin on Ethereum Coin BTC20 oplever en eksplosion i prisen på 600% 48 timer efter lanceringen, og der ventes 10x gevinster. Mens kryptohandlere begynder at investere i den populære mønt, er den på vej mod en markedsværdi på 100 millioner dollars. BTC20 er en mønt, der afspejler tokenomics af Bitcoin og har i øjeblikket en pris på $4,06, hvilket er en stigning på over 300% siden noteringen til 1$. Prisen har allerede kortvarigt nået $6 for en 600% tilbagevenden. BTC20’s seneste data viser, at 65% af den tilgængelige forsyning er staked, hvilket svarer til 3.930.621 tokens. De resterende tokens er låst til udbetaling af belønninger, og den årlige procentsats er i øjeblikket 66,97%. BTC20 simulerer Bitcoin blokrewards fra 2011 og belønninger akkumuleres hvert 10. minut. Staking startede sidste onsdag og allerede nu er der købere med store pengepunge, der har erhvervet sig BTC20 i ønsket om at ramme en markedsværdi på 1 milliard dollars. Mønten er også begyndt at blive anerkendt som den mest eftertragtede Bitcoin-derivatmønt i år. BTC20 har et forventet 10x afkast inden for den første uge af handel og forventes at fortsætte med at stige. Der er flere faktorer, der driver prisen op, herunder den attraktive APY, den mulige notering på Coinmarketcap og CoinGecko, samt en mulig notering på en centraliseret børs. BTC20-teamet arbejder også på at intensivere marketingindsatsen for at trække flere købere til mønten. Udover dette er der også den nye trend med ‘version 2’ mønter, hvor XRP20-mønten forventes at kunne præstere lignende gevinster. Dog skal det huskes, at investering i kryptovalutaer er forbundet med høj risiko og denne artikel bør ikke betragtes som investeringsrådgivning.

Top  Solana Blockchain står over for alvorlige udfordringer: Netzwerkudbrud og faldende SOL-token værdi

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button