BitcoinKrypto News

Bitcoin Open Interest (OI) stiger med 27 % og overgår BTC-spotprisen: Hvad betyder det for markedets fremtid?

Bitcoin-Open-Interest stiger og antyder en bullish tendens

Bitcoin-Open-Interest (OI) har oplevet en bemærkelsesværdig stigning på 27 % mellem den 1. og 14. februar, hvilket har overgået BTC-Spotprisen, der kun steg med 24 % i samme periode. Denne hurtige vækst i OI er en vigtig indikator for, at markedet tiltrækker nye deltagere og frisk kapital.

Bullish signaler på markedet

Den hurtige vækst i OI indikerer en følelse af hast blandt bullish handlende, der søger at drage fordel af de nuværende positive vinde på markedet. Desuden signaliserer det stærke interesse fra handlende og investorer tillid til Bitcoin’s grundlæggende vækstfaktorer og prisudsigter i lyset af de aktuelle makroøkonomiske forhold.

BTC-Prisprognose: Mål på 60.000 USD nu inden for rækkevidde

På nuværende tidspunkt handles BTC til 52.000 USD, og der er tegn på, at prisen muligvis er undervurderet i forhold til kapitalstrømmen på derivatmarkederne. Dette kan indikere et kommende bullish forsøg på at genvinde det 60.000 USD-mål, selvom modstand er tydelig omkring 54.000 USD.

In/Out-of-the-Money-data fra IntoTheBlock viser, at mange investorer købte BTC til det højeste prisniveau på 53.500 USD og med potentiale for at sælge, når priserne nærmer sig deres break-even-punkt. Hvis bullish momentum kan overvinde denne salgsmur, kan en genoptagelse af testen af det 60.000 USD-niveau være i sigte.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Stigning i DAX efter Leitzinsbeslutning i Eurozonen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button