BitcoinKrypto News

Bitcoin oplever betydeligt fald i værdi på grund af SpaceX og finansielle problemer i Kina

Bitcoin oplever et fald på over 11 %, mens medlemmer af krypto-fællesskabet spekulerer over årsagen

I den forgangne uge har Bitcoin oplevet et markant fald på over 11 %. Spekulationer har opstået i krypto-fællesskabet om, hvorvidt dette fald kan være relateret til SpaceX’s salg af deres BTC-tilgange.

Andre har peget på de potentielle konsekvenser, hvis det kinesiske selskab Evergrande kommer i økonomiske vanskeligheder. Uanset den præcise årsag til det seneste fald er flere analytikere enige om, at der er potentiale for yderligere prisjusteringer på kort sigt.

Bitcoin-prisen i forhold til den simple 200-dages glidende gennemsnit

En interessant trend er blevet observeret af kryptoanalytikeren “Ali” gennem det sidste årti. Hver gang prisen på Bitcoin er faldet under den simple 200-dages glidende gennemsnit (SMA), viser historiske data, at prisen tenderer mod den realiserede pris.

Ali tweetede en graf, der illustrerer dette mønster og forklarede, at den aktuelt estimerede realiserede pris er omkring 20.350 amerikanske dollars. Dette svarer til et fald på ca. 22 % i forhold til den nuværende markedsværdi.

Graf over Bitcoin-pris i forhold til 200-dages glidende gennemsnit

Alis skøn er understøttet af oplysninger fra forskellige datasæt. Ifølge CryptoQuant udgør den realiserede pris, der er forbundet med kortsigtede Bitcoin-ejere, muligvis en risikofaktor for kryptovalutaen.

Hvad er den realiserede pris?

Den realiserede pris henviser til den gennemsnitlige pris, som alle Bitcoin-transaktioner fandt sted til under deres seneste gennemførelse i blokkæden. Denne pris beregnes ved at dividere den samlede mængde BTC, der er i omløb, med antallet af transaktioner.

Top  Hvordan påvirker Cantillon-Effekten Bitcoin og skaber ulighed i samfundet?

Det er vigtigt at bemærke, at den realiserede pris kan variere fra den aktuelle markedspris og dermed give en indikation af potentielle risici for Bitcoin.

Selvom det er svært at fastslå den specifikke årsag til Bitcoins lejede fald, er det klart, at der er usikkerhed og mulighed for yderligere prisjusteringer. Krypto- og Bitcoin-entusiaster vil fortsætte med at overvåge markedet tæt for at få en bedre forståelse af, hvor prisen bevæger sig hen i fremtiden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button