Krypto News

Bitcoin-Optioner når udløb: Hvad kan vi forvente?

Bitcoin- og Ethereum-optioner udløber i dag med en betydelig værdi. Ca. 118.000 Bitcoin-Optionskontrakter med en samlet værdi på 3,2 mia. USD udløber ved udgangen af ​​måneden. Det bemærkes, at optionernes udløbsdato er mere betydningsfuld end tidligere i måneden.

Den kritiske pris for dagens store mængde udløbende Bitcoin-optionskontrakter er $ 26.500. Denne værdi er nu lavere end den aktuelle BTC-spotpris, som tidligere oversteg $ 27.000. Det skal bemærkes, at den pris med flest åbne kontrakter kaldes “Max Pain” og er normalt niveauet, hvor de fleste tab opstår ved kontraktudløb. Forudsigelse af optionsprisen er ikke let, da markedet kan ændre sig betydeligt.

Put/Call-forholdet for Bitcoin-optioner er 0,58, hvilket betyder, at næsten to tredjedele af de optioner, der udløber i dag, er “Calls” eller Long-positioner. Den lave likviditet og det betydelige fald i optionspriserne indikerer en fortsat markedsforsigtighed og lavt handelsvolumen.

For Ethereum-optioner udløber der i dag 1,1 mio. kontrakter med en værdi på 1,8 mia. USD. Den kritiske pris for Ethereum-optioner er $ 1.650, hvilket er det samme som Ethereum’s aktuelle pris. Put/Call-forholdet for Ethereum-optioner er 0,46, hvilket indikerer en større andel af Call-optioner.

I dag oplever kryptomarkederne en sjælden grøn dag, hvor den samlede markedskapitalisering er steget med 2% til 1,11 billioner USD. Bitcoin toppede for nylig $ 27.000, men faldt hurtigt tilbage til $ 26.958. Ethereum steg med 2,8% til $ 1.651, muligvis drevet af spekulationer om introduktionen af ​​de første futures ETF’er i USA næste uge.

Husk, at denne artikel kun er til informationsformål og bør ikke betragtes som finansiel rådgivning. Fremtidige markedsforhold kan ændre sig, og det anbefales altid at foretage egen forskning og konsultere en professionel, før man træffer finansielle beslutninger.

Top  Commerzbank får Kryptoverwahrlizenz: Hvad betyder det?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button