BitcoinKrypto News

Bitcoin Ordinals stiger med 40,8 procent efter notering på Binance: Hvad er det for en token, og hvad kan den?

Bitcoin Ordinals og ORDI-Tokenet: En stigning på 40,8 procent på Binance

En ny stigning på Binance

Ordinals er en samling af BRC-20-token, der er præget på Bitcoin-blockchainen. I de seneste 24 timer er prisen på Ordinals steget med 40,8 procent og er nu på 10,19 US-dollar, efter at de er blevet noteret på kryptobørsen Binance.

Handel med ORDI på Binance

Ifølge en meddelelse fra Binance den 7. november kan brugere nu handle Ordinals (ORDI) mod Tether (USDT), Bitcoin (BTC) og den tyrkiske lira. Binance hævder, at børsen ikke har opkrævet udviklerne nogen noteringsgebyrer for ORDI-tokenet, og at udbetalingerne vil begynde den 8. november. De første 1.000 brugere, der indbetaler mindst 72 ORDI på børsen, vil modtage en handelsrabat-kupon til en værdi af 50 USDT.

Risiko og volatilitet

Det bemærkes dog, at ORDI er en relativt ny token, der indebærer en højere risiko end normalt og sandsynligvis vil have en høj kursvolatilitet.

Om Bitcoin Ordinals

Bitcoin Ordinals er et nummereringssystem, der tildeler en unik nummer til hver enkelt Satoshi (1/100 million af en Bitcoin), hvilket muliggør sporbarhed og overførsel. I kombination med inddrivelsesprocessen, der tilføjer en ekstra dataspor til hver Satoshi, kan brugere præge unikke digitale aktiver på Bitcoin-blockchainen. Det bemærkes, at den nuværende ORDI-token, der er noteret på Binance, ikke har tilknytning til udviklerne af Bitcoin Ordinals.

BRC-20-tokenets popularitet

BRC-20-token, der blev opfundet af Web3-udvikleren Rodarmor i januar, har oplevet en enorm popularitetsfremgang og betragtes som en af de største teknologiske fremskridt inden for blockchain-verdenen, der er 15 år gammel. Udbydere af self-custody-wallets som BitKeep (nu Bitget Wallet) har tilbudt indskud og udbetalinger af BRC-20-token siden juni. Den samlede markedskapitalisering af BRC-20-token ligger i øjeblikket på 1,34 milliarder amerikanske dollar.

Top  Inflation, Politik og ETF'er: Kan Bitcoin nå en kurs på 500.000 dollar?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button