Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin overgår alle verdens sølvbeholdninger i værdi, ifølge specialister.

Kryptowährung: Bitcoin überholt Silber im weltweiten Gesamtwert

## Bitcoin overstiger værdien af alle verdens sølvbeholdninger

Den seneste udvikling inden for kryptoverdenen viser, at den samlede værdi af Bitcoin for første gang har overgået værdien af alle verdens sølvbeholdninger. Ifølge beregninger fra Infinite Market Cap er alle Bitcoins nu mere end 1,41 billioner dollars værd, mens den samlede værdi af den hidtil udvundne sølv (1,74 millioner tons) skønnes at være omkring 1,38 billioner dollars.

Bitcoin handles i øjeblikket til omkring 72.000 dollars på børserne, hvilket har ført til en markant kursstigning. Store investorer som Grayscale, BlackRock og Fidelity har bidraget til den positive udvikling ved at lancere Bitcoin-fonde i USA, som blev godkendt af de amerikanske børsmyndigheder i januar. Disse krypto-ETF’er giver investorer mulighed for at investere i Bitcoin uden direkte at skulle erhverve eller opbevare den digitale valuta selv.

## Næste halvering nærmer sig

Den løbende kursstigning for Bitcoin kan også tilskrives den kommende halvering, hvor belønningen for Bitcoin-mining halveres. Dette vil resultere i en langsommere vækst i udbuddet af Bitcoin, hvilket historisk set har ført til stigende priser. Den næste halvering forventes at finde sted den 20. april.

## Krypto fortsætter med at være på succeskurs

Ud over Bitcoin oplever også andre digitale valutaer stigende kurser. Ethereum har nået sit højeste niveau i over to år med en stigning på op til 3,5 procent og en pris på 4.054 dollars. Generelt nyder kryptovalutaer godt af forventningen om faldende renter på lang sigt og en øget efterspørgsel efter godkendelse af børsnoterede Bitcoin-fonde eller ETF’er.

Ekspertvurderinger viser, at London Stock Exchange’s meddelelse om at behandle ansøgninger om børsnoterede Bitcoin- og Ether-obligationer for professionelle investorer i andet kvartal 2024 har haft en positiv indvirkning på kurserne. Dette anses for at være et betydningsfuldt skridt for accepten af kryptovalutaer.

Aktier inden for kryptovaluta-verdenen bliver også mere populære. I pre-market-handlen i USA steg aktierne for Coinbase Global med 6,6 procent, mens aktierne for krypto-minerne Riot Platforms og Marathon Digital steg med over fire procent.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version