Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Pizza Day: Da den første Bitcoin-betalinger for en fysisk vare blev foretaget, blev markeret i Blockchain-historien.

Wie 10.000 BTC zur teuersten Pizza der Geschichte wurden

### Der Bitcoin Pizza Day: et stykke blockchain-historie

Vor 14 Jahren blev den første Bitcoin-betaling for en fysisk vare – en pizza – foretaget. Denne milepæl fejres stadig gennem “Bitcoin Pizza Day”, der minder om denne historiske transaktion. Den 22. maj fejrer Bitcoin-fællesskabet denne usædvanlige dag, hvor det teoretiske koncept af Bitcoin (BTC) blev til et praktisk betalingsmiddel.

Crypto Valley Journal rapporterer, at Laszlo Hanyecz i 2010 betalte for to pizzaer med 10.000 BTC – i dag værd ca. 270 mio. USD. Denne transaktion demonstrerede for første gang Bitcoins potentiale som et byttemiddel og markerede et vigtigt øjeblik i kryptocurrencyens historie.

### Krypto-aktie med kursopsving

Krypto-markedet fortsætter med at boome, især på grund af ETF-fantasier om Bitcoin og Ethereum, har mange digitale valutaer oplevet betydelige gevinster. Især Ethereum har gjort fremskridt; i løbet af de sidste syv dage er Ether steget med næsten 30 procent.

Ifølge DER AKTIONÄR nyder et firma særligt godt af denne udvikling og positionerer sig imponerende på markedet med digitale finansielle tjenester baseret på blockchain-teknologi.

### Hvorfor det er svært at investere i blockchain-aktier

Selvom potentialet er stort, er det svært at investere i blockchain-aktier. Den distribuerede hovedbogsteknologi (DLT), bedre kendt som blockchain, løser grundlæggende problemer som kopiering og manipulation af elektronisk lagrede data.

FAZ forklarer, at blockchains ikke kan ændres ubemærket, og alle netværksdeltagere har samtidig adgang til de samme oplysninger – hvilket gør dem mere sikre, men også mere komplekse at investere i.

### Transferprojekt formidler blockchain-viden til SMV’er

Små og mellemstore virksomheder (SMV’er) kan arbejde på at integrere denne teknologi i projektet “Blockchain in Logistics”. Fraunhofer-Institut IML samt Technische Universität Dortmund er forreste i rækken.

IT & Production News rapporterer, at virksomhederne vises, hvilken værdi teknologien tilbyder, og de får støtte til valg og design af en passende løsning.

### Iron Bank: Berlinbaseret krypto-startup vil opbygge en blockchain-bank

Efter salget af deres første produkt planlægger grundlæggerne af Berlin-startup Unstoppable Finance nu under brandet Iron Bank at etablere en blockchain-baseret finansiel institution. Trending Topics SEE forklarer, at dette institut ønsker at tilbyde specialiserede tjenester, som traditionelle banker ofte ikke kan eller vil.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version