Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-Preis im Abwärtstrend: Experten warnen vor möglichen weiteren Rückgängen vor der Halbierung

Dubai Financial Services Authority Adds XRP and Toncoin to List of Recognized Tokens

## Bitcoin-pris i nedadgående trend

Bitcoin har for nylig oplevet et fald i prisen, hvilket har påvirket hele kryptomarkedet negativt. Efter at have nået et nyt all-time high på 73.000 US dollars, er prisen nu i en nedadgående tendens. Dette har skabt spekulationer om den kortsigtede retning for dette kryptoaktiv.

### Forventninger til Bitcoin-halvering

Med den kommende halvering af Bitcoin forventes der af mange kryptoanalytikere en yderligere nedgang i prisen på BTC i den nærmeste fremtid. Rekt Capital, en velrenommeret cryptocurrency trader og analytiker, har delt en dyster prognose for Bitcoin og advaret om mulige yderligere fald i dette kryptoaktiv. Tidligere har retracements før halveringerne vist sig at forekomme 14 til 28 dage før begivenheden.

### Prognose for Bitcoin’s højdepunkt

Rekt Capital har også fastlagt et tidsramme for forventningen om Bitcoin’s højdepunkt i dette bullmarked. Det forventes, at aktivet vil nå sit højdepunkt inden for 280 til 350 dage, hvilket kunne falde midt i december i år eller midt i februar næste år.

### Kommende faser for Bitcoin-halvering

Der er flere faser Rekt Capital har fremhævet for den kommende Bitcoin-halvering, herunder rallyet før halveringen, det sidste retracement før halveringen, genakkumuleringen og den paraboliske opadgående tendens. Det forventes normalt en rally cirka 60 dage før halveringen, efterfulgt af det sidste retracement cirka 14 til 28 dage forud. Herefter følger en fler måneder lang genakkumuleringsfase, før den paraboliske opadgående tendens begynder, når Bitcoin forlader området for genakkumuleringen.

## Konklusion

Udviklingen på kryptomarkedet og den forestående halvering af Bitcoin holder investorerne på tæerne, da de venter spændt på den næste retning for dette kryptoaktiv. Det vil være interessant at se, hvordan prisen på Bitcoin udvikler sig i de kommende uger, og om spekulationerne om moletnike korrektioner eller en ny rally vil vise sig at være sande.

Exit mobile version