BitcoinKrypto News

Bitcoin-Preis nach FTX-Fiasko: Übertrifft S&P 500 und Big-Tech-Aktien im Jahr 2023

Bitcoin stiger i kølvandet på FTX-konkurs

Bitcoin fortsætter sin stigning trods FTX-fiasko

Bitcoin har steget markant siden konkursen af FTX for et år siden. Denne stigning har overgået både S&P 500-indekset og de såkaldte “Magnificent Seven” Big Tech-aktierne i 2023. Denne massive stigning skyldes håbet om godkendelse af en Spot-Bitcoin-ETF af de amerikanske reguleringsmyndigheder, hvilket har ført til spektakulære kursgevinster for kryptovalutaen.

Bitcoin stiger trods FTX-konkurs

FTX, grundlagt af Sam Bankman-Fried, meldte konkursen den 11. november 2022. Men et år senere er Bitcoin langt fra død – den stiger kraftigt. Kryptovalutaen har mere end fordoblet sin pris siden sammenbruddet og er steget med 105% i løbet af de seneste tolv måneder til knap 37.000 dollars (34.500 euro). Torsdag nåede den sit højeste niveau i 18 måneder efter en stigning på fire procent på bare 24 timer.

Bitcoin’s stigning i perspektiv

Bitcoin’s imponerende rallye i år bliver endnu mere imponerende, når man sammenligner det med andre værdipapirer. Med en stigning på 120% i 2023, overgår den ikke kun benchmarkindekser som S&P 500 og Nasdaq Composite, men også de omtalte “Magnificent Seven”. Disse Big Tech-aktier er steget med 95% siden begyndelsen af året.

Forventninger om ETF og knaphed på markedet

Spekulationer om godkendelse af en børsnoteret Bitcoin Spot-fond (ETF) og det begrænsede udbud af Bitcoin på markedet har drevet kryptokurrencyens comeback. Analytikere estimerer en 90% sandsynlighed for godkendelse af en sådan fond inden 10. januar. Samtidig er mængden af cirkulerende Bitcoins i øjeblikket ekstremt lav.

Top  DOJ anmoder om seks til otte uger til indsamling af beviser i sag mod Celsius-grundlæggeren Alex Mashinsky

Bullish Prognoser

Eksperter forventer, at et såkaldt “Halving” af Bitcoin, som forventes midt i 2024, kan drive priserne til over 100.000 dollars. Store banker har også begyndt at udsende optimistiske prisprognoser, efter at have afskrevet kryptovalutaen størstedelen af året.

Konklusion

Selvom FTX-fiaskoen og grundlæggeren, Sam Bankman-Fried, er blevet dømt for syv tilfælde af bedrageri, har det ikke stoppet Bitcoin’s stigning. Kryptovalutaen viser sig at være mere modstandsdygtig end nogensinde før og fortsætter med at stige trods modgang.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button