Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-Preis steigt auf $67.000 – Analysten beobachten wachsende Nachfrage und optimistisches Uptober-Narrativ

Bitcoin Apparent Demand chart. Source: CryptoQuant

## Bitcoin-Preis heute: $67.000

Bitcoin (BTC) har handlet lige under $67.000 torsdag efter at være steget med 7,5% siden mandag. En ugentlig rapport fra CryptoQuant understøtter den fortsatte opadgående dynamik for den vigtigste kryptovaluta og fremhæver den stigende efterspørgsel efter BTC i en uge, hvor amerikanske noterede Spot-ETF’er har registreret tilstrømninger i tre på hinanden følgende dage. Den stigende efterspørgsel og rapporter, der antyder, at BTC-prisen fortsat kunne stige, har næret optimisme relateret til det “Uptober”-narrativ, da oktober traditionelt er en stærk måned for investorer.

### Den stigende efterspørgsel efter Bitcoin

CryptoQuant, en virksomhed for On-Chain- og markedsdataanalyse, offentliggjorde en ugentlig rapport onsdag, der fremhæver tilbagevenden af efterspørgslen efter Bitcoin.

Rapporten antyder, at efterspørgslen efter Bitcoin stiger igen, hvor den nuværende tilsyneladende efterspørgsel når 177.000 BTC. Som grafen nedenfor viser, efterfulgte tidligere markante prisstigninger på nye rekordhøjder i årene 2020-2021 og 2024, hvilket antyder, at yderligere stigning i efterspørgslen er afgørende for en bæredygtig udvikling mod nye all-time highs.

Bitcoin Apparent Demand Chart. Kilde: CryptoQuant

Ifølge analysen fortsætter andre store investorer med at akkumulere Bitcoins. Den samlede beholdning af Bitcoin-hvaler, eksklusive børser og minedriftspools, er steget til 670.000 Bitcoin sammenlignet med året før. Desuden ligger væksten i beholdningerne over den 365-dages glidende gennemsnit, hvilket er et positivt tegn for priserne.

Bitcoin 1-Year Change in Whales Holdings chart. Kilde: CryptoQuant

Endelig forklarer rapporten, at Bitcoin fortsat befinder sig i en fase med positiv sæsonudvikling. Prisen på Bitcoin udvikler sig typisk godt i fjerde kvartal, når den er i en opadgående cyklus, især i et halveringsår. I halveringsårene 2012, 2016 og 2020 steg prisen på Bitcoin med henholdsvis 9%, 59% og 171%. Indtil videre, i fjerde kvartal 2024, opfører Bitcoin sig meget ligesom i 2016 og 2020.

Bitcoin Cumulative Return Index on Halving Years chart. Kilde: CryptoQuant

“Guide to Crypto Markets,” en fælles rapport fra Coinbase Institutional og Glassnode, der blev offentliggjort onsdag, forklarer også, at ydeevnen af BTC siden den fjerde halvering sandsynligvis ligner ydeevnen efter den tredje halvering, hvor priserne fladede ud i flere måneder, før de steg kraftigt inden for et år efter begivenheden.

Grafisk repræsentation af BTC prisudvikling. Kilde: Glassnode

## Institutionel efterspørgsel efter Bitcoin

Når man betragter Bitcoin-ETF’er i USA, viser den institutionelle efterspørgsel efter Bitcoin denne uge tegn på styrke. Ifølge data fra Coinglass oplevede ETF’er til Spot-Handel den tredje dag i træk tilstrømninger, der samlet beløb sig til 1,38 milliarder dollars mellem mandag og onsdag, hvoraf alene 456,90 millioner dollars kom ind onsdag. Studiet af ETF-tilstrømningerne kan være nyttigt til at overvåge stemningen blandt institutionelle investorer. Skulle omfanget af tilstrømningerne fortsætte eller stige, ville dette være et tegn på stigende efterspørgsel efter Bitcoin, hvilket ville bidrage til en yderligere prisrally.

Total Bitcoin Spot ETF Net Inflow chart. Kilde: Coinglass

## Bitcoin-Prisprognose: Sigte mod $70.000

Bitcoin-prisen brød tirsdag igennem modstandsmærket på $66.000 og steg med 2,42% indtil onsdag. På tidspunktet for skrivningen af denne artikel på torsdag handles den lige under mærket på $67.000.

Hvis niveauet på $66.000 fungerer som støtte, vil BTC fortsætte sin nuværende opsving og genoptage højdepunktet fra 29. juli på $70.079.

MACD-indikatoren (Moving Average Convergence Divergence) fortsætter med at understøtte stigningen af Bitcoin efter at have vist et bullish crossover på dagens diagram mandag. MACD-linjen (blå linje) passerer over signallinjen (gul linje), hvilket er et købssignal. Den viser også stigende grønne histogrambjælker over den neutrale nul-linje, hvilket tyder på en stigende opadgående mulighed.

Relativ styrkeindekset (RSI) for dagens diagram svinger omkring værdien 65, hvilket angiver et nedadgående momentum. Skulle den falde yderligere mod det neutrale niveau på 50, ville det være et tegn på en dybere korrektion.

BTC/USDT Tages-Chart

Hvis BTC ikke formår at finde støtte omkring mærket på $66.000 og lukker derunder, kan Bitcoin udvide faldet med 6% og teste støtteniveauet på $62.000 igen, som svarer til det 61,8% Fibonacci Retracement Level på $62.059 (fra juli-højdepunktet på $70.079 til august-lavpunktet på $49.084).

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version