BitcoinKrypto News

Bitcoin-Preis steigt nach Whale-Aktivität und Stärke von Silber und Gold

Bitcoin-Prisen stiger igen efter nylig nedtur

Bitcoin-prisen oplevede i går en stigning og nåede en ny højde på 26.843 dollars. Dette repræsenterer en stigning på 3,7% efter den seneste nedtur fra 29.000 dollars. Denne stigning kan forklares fra forskellige perspektiver og er blevet påvirket af flere faktorer.

Aktiviteten af Bitcoin-Wale og Haie har påvirket prisen

En væsentlig faktor, der har bidraget til denne stigning, er aktiviteten blandt de såkaldte Bitcoin-Wale og Haie. Ifølge det On-Chain-Analysefirma Santiment har disse store Bitcoin-ejere aktivt øget deres beholdninger. Siden den 17. august er der blevet tilføjet 156.660 tegnebøger med 10 til 10.000 BTC, hvilket svarer til en samlet værdi af 308,6 millioner dollars. I de sidste seks dage har Wal- og Hai-tegnebøger tilføjet 11.629 BTC til markedet.

Følger udviklingen af Silber og Gold

En anden faktor, der kan have påvirket prisstigningen, er styrken i silber og gold. Den anerkendte kryptoanalytiker Michaël van de Poppe påpeger, at Bitcoin måske vil følge udviklingen på disse råvarer, især efter de skuffende PMI-kurser i går. Dette indikerer, at prisbevægelserne på de traditionelle markeder kan have en indflydelse på Bitcoin-prisen.

Økonomiske indikatorer fra den amerikanske private sektor

Ud over de førnævnte faktorer skal man også være opmærksom på de seneste økonomiske indikatorer fra den amerikanske private sektor. Disse indikatorer kan give en idé om den generelle økonomiske situation og dermed have indflydelse på Bitcoin-prisen.

Det er vigtigt at bemærke, at prisen på Bitcoin kan påvirkes af mange faktorer, og at investorer og brugere af kryptovalutaer skal være opmærksomme på både markedets og de økonomiske forhold. Bitcoin er kendt for sin volatilitet og kan opleve hurtige prisændringer.

Top  Ramaswamy søger input og ønsker at udfylde huller i sin kryptopolitik

Der er ikke yderligere oplysninger tilgængelige i den givne tekst.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button