Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-Preis steigt um über 100%: Die meisten Anleger erzielen Gewinne

Argentina's E-Commerce Giant MercadoLibre Reports $21 Million in Customer Crypto Assets

Bitcoin stiger med over 100% siden årsskiftet

Kongemønten Bitcoin [BTC] har øget sin position som en af de bedst præsterende aktiver på verdensplan i 2023 og har overhalet traditionelle aktiver som guld og aktier, ifølge Glassnode’s nye rapport.

BTC præsterede en vækst på 140% siden begyndelsen af året, hvilket er mere end en fordobling i forhold til guldprisen. Dette har resulteret i, at de fleste BTC-indehavere nu oplever gevinster.

Glassnode konstaterede, at de fleste Bitcoin-indehavere nu er i overskud, og en stor del af dem er begyndt at realisere disse gevinster. Dette har ført til en markant stigning i det andel af møntbeholdningerne, som langsigtede indehavere holder i overskud.

Desuden har den korte- og langsigtede stigning i BTC-prisen vist sig at være lukrativ for investorer. Long-term holders kan forvente en gennemsnitlig fortjeneste på 46% for hver mønt, mens short-term holders næsten udelukkende realiserer gevinster.

Interessen for BTC-handel og akkumulering stiger også, hvilket afspejles i den stærkt stigende handelsvolumen på børserne. Dette viser, at investorerne er ivrige efter at handle, akkumulere og spekulere med BTC.

Forventninger om positive beslutninger vedrørende ETF-ansøgningerne hos de amerikanske tilsynsmyndigheder samt en stigning i institutionelle BTC-investeringer tyder på, at interessen for BTC kun vil stige yderligere.

Med større mængder af institutionelle investeringer i BTC og vigtige beslutningsdatoer for ETF’er i januar 2024 kan det dog antages, at det institutionelle BTC-interesse er voksende.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version