BitcoinKrypto News

Bitcoin-Pris falder med 2.8% og når et nyt niveau på 28.353 dollars

Bitcoin falder med 2,8% og når et nyt lavpunkt på $28.353

Bitcoin-prisen har oplevet en nedgang på 2,8% i dag og nåede en værdi af $28.353. Tidligere blev BTC faktisk handlet over $29.100, før bjørnene tog kontrol og pressede prisen over $700 ned. I en push-mulighed fandt BTC en lille helbredelse. Dog har BTC-prisen i øjeblikket en betydelig volatilitetsfaktor.

En vigtig prisindeks for Bitcoin er faktisk $29.000 ifølge Peter Brandt

Ifølge den berømte investor Peter Brandts grafikstudie er $29.000 faktisk den vigtigste prisindeks for Bitcoin. Han diskuterede den følgende grafik og tweeted en opdatering.

Bitcoin har en udfordrende trendlinje med flere berøringspunkter, der stammer fra basen i 2023. En bevægelse over august ville helt sikkert være et bjørnetegn eller endda en bjørnefælde. Som swing-investor ville jeg helt sikkert værdsætte bruddet på trendlinjen. Så mine opgaver ville enten være hurtige eller jævne. Kun hvis en bjørnefælde faktisk “sprang”, ville jeg betragte det som en stor fremgang. Jeg kan virkelig godt lide den lineære diagramudvikling.

Bitcoin-Cost Study

Kilde: Twitter @PeterLBrandt

Hvorfor er Bitcoin i minus i dag?

Bitcoin futures-markedet har faktisk været involveret i en vigtig aktivitet. Ifølge Coinglass-data blev der faktisk slettet long-positioner værd $2 og $24,76 tusind over de sidste to år. Inden Bitcoin-prisen kollapsede, havde den åbne interesse faktisk akkumuleret. En nedtur var kun et spørgsmål om tid.

Grafik over fuld BTC-likvidation

Hentet fra coinglass.com

Den anerkendte ekspert Byzantine General kommenterede: “Det er brutalt. Long-positioner afvikles gang på gang. Den åbne interesse har bevæget sig, men kun i begrænset omfang. Finansieringen har slet ikke ændret sig.”

Top  Bankerne bygger en analyseværktøj for kryptobetalinger med projektet Atlas for at skabe klarhed i DeFi-sektoren.

Det skal bemærkes, at Bitcoin- og kryptomarkedet er så illikvidt som det længe har været. Derfor er BTC faktisk meget mere sårbar over for betydelige prisudsving end i et endnu mere volatilt marked. Operation Choke Point 2.0 har ødelagt markedet enormt, da markedets producenter forsvandt, og de amerikanske børsskinner blev begrænset. Ifølge Kaiko-optegnelser var BTC-handelsvolumen på alle børser faktisk på et 2-årigt lavpunkt.

Bitcoin-markedsvolumen og aktiv

Hentet fra Twitter @KaikoNews

Analytikere diskuterer årsagerne til Bitcoin-prisfaldet

Den anerkendte On-Chain-ekspert Willy Woo diskuterede Peter Brandts vurdering: “Crunch Time for BTC. Makroøkonomisk modvind på grund af styrken af ​​den amerikanske dollar. Der er i mellemtiden en stigende efterspørgsel på terminsmarkedet (pro-trader) og on-chain-fundamentale data ser ud til at trække. Uanset om det bliver op eller ned, er vi ved at forberede os på en kraftig bevægelse. Der truer en volatilitetspres.”

Woo nævner også en anden tanke om dagens Bitcoin-prisfald, nemlig DXY. Glassnode-ejerne Jan Happel og Yann Allemann tilføjede, at “de betydelige bevægelser i år skyldes dynamikken i DXY og US10Y, som er en konsekvens af det makroøkonomiske miljø.” Derfor føles BTC pludselig meget stærk. Dog er både Happel og Allemann faktisk positive:

Vi tror, at denne uro kun er midlertidig. DXY og priserne vil toppe i den kommende uge (2-ugers højeste), og Bitcoin-risikosignalet (2) bør falde.

DXY er i øjeblikket i en tydelig opadgående trend på kort sigt og ligger på 103,4. Men som Happel og Allemann understreger, skal DXY stadig bekræfte denne opadgående trend. 104,65 kan være vigtig i den henseende. Hvis DXY afvises, kan Bitcoin-prisen begynde en ny opadgående trend.

DXY er på vej ned, 1-dages graf

Hentet fra TradingView.com

På Bitcoin-markedet spiller makroøkonomiske faktorer og frygten for en nedtur generelt også en rolle. I den første fulde uge af august sænkede Fitch USA’s kreditvurdering, og de traditionelle økonomiske markeder kom i uro. Derefter meddelte JP Morgan, at man ikke længere forventer en nedtur, og markederne faldt endnu mere. Dette markerede toppe for S&P 500. Siden da har S&P faktisk mistet $850 milliarder.

Top  Dogecoin (DOGE) - Könnte ein kosmischer Aufschwung bevorstehen?

Endelig vil ventetiden på en Bitcoin ETF sandsynligvis også blive afgørende for markedet i øjeblikket. Hype omkring Bitcoin ETF’er er nu faldet. Nedgangen i ETF-entusiasmen kan ses i USA’s investeringsomkostninger, som steg efter den første erklæring fra Blackrock-ETF’en og den synlige interesse for CME-futures.

Hvis disse ledere drager fordel af det, kan det være et tegn på ny fremdrift. Indtil da vil kapitalisterne sandsynligvis vente utålmodigt på accepten af den første Bitcoin ETF i USA og forlade markedet som ingenmandsland.

Ved en push-mulighed steg BTC til $28.619.

Bitcoin faldet under $29.000, 4-timers graf

Kilde: BTCUSD på TradingView.com. Billedet er taget fra iStock, grafikken er taget fra TradingView.com

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button