Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-Prisen falder under $29.500, men der er stadig håb om atter at stige

Bitcoin-Prisen falder under $29.500 og mangler momentum

Bitcoin-Prisen fortsætter med at falde og har nu nået under $29.500. Efter at have kæmpet med at bryde gennem modstanden omkring $30.000, er det nu mere usikkert, om prisen kan vende opad. Dog viser analyser stadig mulighed for en stigning i Bitcoin-Prisen.

Bitcoin-Prisen i øjeblikket

I øjeblikket bevæger Bitcoin-Prisen sig langsomt under støtteniveauet på $29.500. Den ligger også under $29.300 og den 100-timers simple glidegennemsnit. En teknisk analyse af BTC/USD-paret på timebasis viser dog, at der dannes en vigtig stigende trendlinje nær stønneniveauet på $29.100.

Mulighed for stigning

Selvom Bitcoin-Prisen i øjeblikket er på nedadgående, indikerer den tekniske analyse, at prisen kan forsøge at stige igen mod modstanden omkring $29.750. Det afgørende vil være, om prisen kan lukke over modstanden på $30.000.

Hvis Bitcoin formår at bryde igennem dette niveau, kan det udløse en betydelig stigning. I så fald kan prisen endda bryde gennem modstanden på $30.400. Omvendt kan der opstå yderligere tab, hvis prisen ikke kan bryde gennem modstanden på $29.450. I så fald kan der være tale om en yderligere nedgang.

Potentielle støtteniveauer

Den umiddelbare støtte ligger nær niveauet på $29.100 og den stigende trendlinje. Hvis prisen falder under denne støtte, kan den næste store støtte forventes nær niveauet på $28.750. Hvis prisen falder under dette niveau, kan prisen accelerere yderligere nedad og nærme sig niveauet på $28.000.

Tekniske indikatorer

De tekniske indikatorer viser også en nedadgående tendens. Den timelange MACD fortsætter med at vinde trækkraft, og RSI for BTC/USD ligger under 50-niveauet.

Konklusion

Samlet set står Bitcoin-Prisen i øjeblikket under pres, men der er stadig mulighed for en stigning. Udfaldet vil i høj grad afhænge af, om prisen kan bevæge sig over modstanden på $30.000. De kommende timer vil vise, om Bitcoin kan komme sig efter de nuværende tab.

Exit mobile version