Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin: Prominent kryptohandler spår en betydelig opadgående tendens i de kommende måneder

Michaël van de Poppe: Bitcoin står over for betydelig vækst

Michaël van de Poppe, en fremtrædende figur inden for kryptohandel, har for nylig givet en optimistisk prognose for fremtiden for Bitcoin, på trods af de seneste udfordringer.

En betydelig vending for Bitcoin forventes

Van de Poppe har udtrykt sin overbevisning om, at Bitcoin står over for en betydelig vending i de kommende måneder, hvilket skaber en overbevisende mulighed for investorer at opnå akkumulation.

Analyse peger på en kommende opadgående trend for Bitcoin

Hans analyse antyder, at Bitcoin måske står ved tærsklen til en markant opadgående trend. Han forklarer, at Bitcoin i øjeblikket befinder sig i en konsolideringsfase, hvilket typisk går forud for en potentiel retest i priskategorien mellem $25.600 og $25.800. Inden for denne retest-zone har han til hensigt at åbne købspositioner, da han ser dette som et afgørende bekræftelsespunkt for sin handelsstrategi.

Han indrømmer dog også et alternativt scenario: Hvis retesten ikke finder sted inden for det nævnte område, ser han $26.500-niveauet som et andet vigtigt område, som han skal holde øje med for at aktivere positioner.

Ambitiøse kursmål for Bitcoin

Under disse forudsætninger sigter Van de Poppe efter ambitiøse kursmål, herunder $28.000 og endda højere værdier som $30.000 og mere. Han forventer, at disse udsigter primært vil blive realiseret i fjerde kvartal og tegner et generelt positivt billede af Bitcoins udvikling.

Historisk perspektiv og sammenligning med tidligere mønstre

For at understøtte sin analyse drager Van de Poppe paralleller til det historiske kursforløb og sammenligner den nuværende fase med mønstre, der blev observeret i 2015 og 2016, især før tidligere halveringsbegivenheder.

Han understreger, at så længe Bitcoin forbliver over den 200-ugers EMA (Exponential Moving Average), er sandsynligheden stor for, at den opadgående trend vil fortsætte. Han ser en gradvis stigning i priserne, der afspejler fortidens tendenser, med potentialet for et endeligt positivt resultat på de bredere kryptomarked.

Mislykket

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version