BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin-Rally: Vermögensverwalter VanEck sieht 100-prozentige Renditechance und deutet auf baldigen Bullenmarkt hin

VanEck forudser et 100% udsigtsfuldt Bitcoin Bull Market

Den seneste udvikling på kryptomarkedet viser sig at være en stor kontrast til aktiemarkederne, hvor Bitcoin & Co.’s store stigninger overrasker mange observatører. Men for Vermögensverwalter VanEck’s analytikere er dette ikke overraskende, idet de stadig ser et enormt opadgående potentiale.

Bitcoin er tilbage, og det bliver tydeligt, når man ser på markedets udvikling de seneste måneder. Efter et katastrofalt år i 2022, sparkede Bitcoin året i gang med en fænomenal rally. Blandt forhåbningerne om lanceringen af en Bitcoin-Spot-ETF på det amerikanske marked, steg Bitcoin for første gang siden maj 2022 over $35.000 den 24. oktober.

I år har Bitcoin hidtil oplevet en imponerende stigning på hele 121%, hvilket sætter NASDAQ 100-indexets stigning på 39,98% klart i skyggen. Ethereum og andre kryptovalutaer er også blevet overhalet af den stærke Bitcoin.

Men vil denne lange rally resultere i en kortvarig succes? Eller er de seneste kursgevinster blot startskuddet til en ny Bitcoin-bullenmarkeds? VanEck, en af verdens største vermøgensverwaltere, hælder til det sidste synspunkt.

Ifølge VanEcks analyse har de kryptoanalytikere fundet fem grunde til, hvorfor Bitcoin-markedet snart vil starte en ny bullenmarket. Disse grunde vil tilsammen resultere i, at Bitcoin fordobler sin værdi i de kommende måneder – en stigning på 100%.

Første grund: Bitcoin’s fireårs cyklus

VanEck-analytikerne har bemærket, at der findes en fireårs cyklus for Bitcoin. Denne cyklus er forbundet med Bitcoin-halveringen, der finder sted ca. hver fjerde år. Ifølge VanEck-studien markerer 2023 begyndelsen på en ny fireårs cyklus, der vil vare indtil 2026. “Historisk set er dette et positivt signal for kryptomarkedet. Baseret på tidligere trends forventer vi en bullenmarkt i de næste to til tre år,” siger VanEck-analysen.

Top  Unibot X: Det handelsterminal, der sætter nye standarder

Anden grund: Bitcoin-halvering

Den kommende Bitcoin-halvering, der forventes at finde sted den 17. april 2024, hvor antallet af nyudstedte Bitcoins halveres, forventes at udløse yderligere interesse. Ifølge VanEck-analytiker Menno Martens vil denne foranstaltning reducere Bitcoin’s inflation med 50%. Traditionelt begynder bullenmarcher længe før halveringen. Dette skyldes, at den mindre belønning for minedrift forventes at føre til knaphed, hvilket potentielt vil drive prisen op.

Tredje grund: Høj andel af langsigtede Bitcoin-investorer

VanEck bemærker, at forholdet mellem kortsigtede og langsigtige investorer spiller en rolle for at forudsige et kommende bullenmarket. Et fald i andelen af kortsigtede investorer i forhold til langsigtede investorer indikerer ifølge VanEck, at bunden af en baissemarked er nået, og en stigning i længerevarende investorer indikerer en fremtidig opadgående bevægelse.

Fjerde grund: Genopretning af blockchain-handelsvolumen

Martens peger desuden på, at det øgede handelsvolumen af Bitcoin på blockchain-netværket viser en genopretning, hvilket indikerer øget interesse i kryptosektoren og specifikt Bitcoin. I de seneste uger er der blevet handlet markant flere Bitcoins end tidligere.

Femte grund: Generelt højere handelsvolumen på kapitalmarkederne

Den sidste grund, som VanEck fremhæver, er det generelt øgede interesse fra investorer på aktiemarkederne. Dette positive investorstemning forventes også at gavne Bitcoin.

Selvom VanEcks prognoser for Bitcoin er positive, afhænger det endelige resultat af mange faktorer, herunder krypto-interne og bredere økonomiske forhold. Ikke desto mindre deler VanEck ikke deres optimistiske syn alene, da interessen for Bitcoin er vokset, og flere analytikere og investeringsbanker anbefaler Bitcoin-investeringer.

Islaende/Finanzen.net

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button