BitcoinKrypto News

Bitcoin Report: Spekulative Anleger bereiten sich auf einen neuen Bullenmarkt vor

Kryptomarkedet er på vej ind i en ny opadgående periode, og det signalerer muligvis begyndelsen på en ny bull marked. For spekulative investorer kan det være en god idé at forberede sig på dette scenarie. Bitcoin Report, en specialtjeneste, bruger Trend Signal Indicator (TSI) til at identificere morgendagens outperformers.

Trend-Signal-Indikator (TSI) er din vej til fremtidens vinderaktier

Nikolas Keßler og Steffen Härtlein, anerkendte kryptoeksperter og forfattere til Bitcoin Report, tager dig med ind i den digitale valuta-verden. Med markedets opsving er trendfølgestrategier som TSI-systemet mest effektive i positive markedstilstande. TSI leverede rettidige indgangssignaler til nogle af de bedste performere i sidste bull marked i 2021. Eksempelvis havde Bitcoin Report en gevinst på 1.116 procent med Kusama og en gevinst på 2.167 procent med THETA.

Forbered dig på den kommende markedstigning

Efter kryptovinteren i 2022 ser markedet ud til at varme op til den næste rally, og Bitcoin Report er klar til det. I den seneste udgave har de købt tre nye stærke coins og har ikke længere nogen kontanter i porteføljen. Porteføljen inkluderer nu 10 depotværdier, herunder Bitcoin som basisinvestering med en gevinst på 295 procent siden depotstart samt den populære token Solana med en gevinst på cirka 140 procent siden august.

Fremtiden for kryptovalutaer

De fleste kryptovalutaer er langt fra deres tidligere højder, og der er flere potentielle kurskatalysatorer, herunder udsigten til godkendelse af spot-ETF’er på kryptovalutaer i USA, muligheden for lempelse af pengepolitikken og det forestående Bitcoin-halvering. Dette skaber en mulighed for modige investorer.

Top  Russisk malware angriber krypto wallets og børser, ifølge nyt sikkerhedsråd.

Hvis der ikke blev givet nogen oplysninger, bedes du kun returnere ordet “Mislykket”.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button