BitcoinKrypto News

Bitcoin Reserve på Kryptobørser Er på det Laveste Niveau i Over Fem År

Bitcoin-mængden på kryptobørser er på det laveste niveau siden 2017

Ny forskning fra Santiment, en virksomhed specialiseret i kryptoanalyse, viser, at mængden af Bitcoin (BTC), der er tilgængelig på kryptobørser, er faldet til det laveste niveau i over fem år.

Ifølge Santiments data udgør den nuværende mængde af Bitcoin på kryptobørser kun 5,8% af den samlede Bitcoin-udbud. Dette er det laveste niveau siden december 2017.

“Hvaler” er også aktive på Bitcoin-markedet

Santiment har også observeret bemærkelsesværdig aktivitet blandt de store Bitcoin-ejere, der ofte kaldes “hvaler”.

Dataene bekræfter, at kun 5,8% af det samlede Bitcoin-udbud i øjeblikket er placeret på børser, hvilket er den laveste andel for den førende kryptocurrency siden den 17. december 2017. På trods af dette trends er der stadig betydelige transaktionsvolumener, der udføres af BTC-hvaler, i gennemsnit omkring 57.400 om ugen.

Bitcoin dominerer i aktiviteter

Analysen viser også Bitcoin’s dominerende position i forhold til aktiviteten blandt forskellige digitale aktiver.

Når det gælder adressaktivitet, er Bitcoin i front, efterfulgt af Tether (USDT), Ethereum (ETH), Polygon (MATIC) og Litecoin (LTC). Disse kryptokurver har mere end dobbelt så mange aktive adresser sammenlignet med deres konkurrenter, ifølge Santiments data.

Ethereum’s store adresser holder over 35% af udbuddet

Ifølge Santiment kontrollerer de ti største adresser, der er forbundet med Ethereum, nu over 35% af den samlede tilgængelige udbud. Det betyder dog ikke, at den anden største kryptocurrency pludselig er centraliseret. Det viser snarere, at mindre handlende tager afstand fra markedet på grund af frygt vedrørende den seneste nedtur.

Top  Finnland: Et nyt hotspot for Bitcoin mining - Vi besøger en mining-farm i det østlige Finland

Dataene viser, at de ti største adresser på Ethereum-netværket ejer mere end 35% af det tilgængelige udbud. Dette indikerer ikke en pludselig centralisering af den anden største kryptocurrency, men viser snarere, at mindre handlende reagerer på frygt, der er udløst af den vedvarende nedgang på markedet.

Artiklen blev skrevet den 25. august 2023, hvor Bitcoin handles til cirka 26.046 dollars.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button