BitcoinKrypto News

Bitcoin runderede en billion dollars – hvordan har det påvirket kryptomarkedet?

Bitcoin når stabil værdi på mere end en billion dollars

Bitcoin forbliver på vej opad og har i flere dage stabiliseret sin samlede værdi på mere end en billion dollars. Denne milepæl blev senest nået for lidt over to år siden, hvor prisen for en enkelt Bitcoin lå på over 60.000 dollars. Aktuelt ligger prisen på omkring 52.000 dollars, men der er stadig et stykke vej til det absolutte rekordniveau. Denne seneste udvikling fortsætter en stigende tendens, der begyndte om efteråret og sandsynligvis blev drevet af begivenheder omkring godkendelse af Bitcoin-ETF’er i USA. Det er endnu uklart, hvor højt kursen kan nå.

Kryptovinterens afslutning

Siden midten af oktober er Bitcoin-kursen næsten fordoblet, hvilket kan ses på CoinMarketCap. Stigningen sker dog ikke lineært, men kommer i bølger. Den seneste bølge har i begyndelsen af februar ført prisen fra 42.000 dollars til over 51.000 dollars. Her ligger den nu relativt stabilt. Den samlede værdi på mere end en billion dollars blev overskredet sidste onsdag og underskredet igen i weekenden. I euro ligger den samlede værdi på omkring 940 milliarder, så der er stadig et stykke vej til en billion. Da andre kryptokurver også nyder godt af den seneste kursrally for Bitcoin, når de samlede værdisæt for alle kryptokurver nu to billioner dollars for første gang siden april 2022 ifølge data fra CoinGecko.

Midt i januar tillod den amerikanske børstilsynshandel handel med Bitcoin-fonde, og tre amerikanske børser fik lov til at lancere i alt elleve Bitcoin-ETF’er. I modsætning til tidligere tilgængelige finansielle produkter investerer disse fonde direkte i Bitcoin og sælger fondsandele på børsen. Denne tilladelse er særlig vigtig på grund af de globale konsekvenser af de amerikanske handelspladser og gør adgangen til den vigtigste kryptokurv lettere. Ifølge Reuters købte fondene i løbet af den første måned af deres tilgængelighed i alt 60.000 Bitcoin, mere end det dobbelte af hvad der blev tilføjet gennem minedrift i samme periode. Der forventes derfor generelt en langvarig stigning i prisen for kryptokurverne.

Top  BTC23: Den største tysksprogede Bitcoin-only konference fejrede den 'eneste sande' kryptocurrency i Innsbruck

(mho)

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button