BitcoinKrypto News

Bitcoin skyder i vejret efter retsafgørelse: Hvad ligger bag?

Bitcoin på vej op efter retssag

Bitcoin (BTC) er inden for de sidste 24 timer steget markant fra $26.000 op til $28.000. Men hvad er årsagen til denne stigning, og vil den fortsætte? I denne artikel giver vi vores prognose.

Bitcoin har oplevet en betydelig opsving på trods af de seneste to ugers nedtur på kryptomarkederne. På få minutter steg Bitcoin fra omkring $26.000 til først $27.614 og derefter endda over $28.000. En stigning på næsten 8% på kort tid, i et marked der ellers var indstillet på yderligere tab.

Årsagen til denne stigning er flere positive udviklinger i Bitcoin-økosystemet. Især den førende krypto-asset manager, Grayscale, der har en forvaltningskapital på $50 milliarder, har netop vundet en retssag mod den amerikanske børsmyndighed SEC. Grayscale havde indgivet en ansøgning om godkendelse af en Bitcoin-spot-ETF, hvilket SEC tidligere har afvist. Dog har SEC tidligere godkendt lignende produkter, hvilket er i strid med princippet om ligebehandling. SEC kunne ikke forklare deres beslutning i retten og tabte derfor sagen. Dette bringer Grayscale Investments et skridt tættere på at konvertere deres Bitcoin Trust (GBTC) til en Bitcoin-spot-ETF.

Denne udvikling er ikke kun positiv for Grayscale, men også for BlackRock og andre institutioner. Ifølge top-analytiker Michaël van de Poppe vokser forventningerne om en Bitcoin-spot-ETF betydeligt, hvilket skaber hype og dynamik på markedet. Han tror dog ikke, at det sker allerede denne uge, men det er meget sandsynligt i 2023.

For investorer er denne udvikling positiv, da SEC skal tage stilling til seks ansøgninger om Bitcoin-spot-ETF’er i de kommende måneder, og mange i branchen forventer, at de vil blive godkendt. Det er derfor muligt, at Bitcoin allerede har nået bunden, og at markedet snart vil opleve en fuldskala bull run. Ifølge van de Poppes Bitcoin-prognose vil der være kraftige kursudsving inden en korrektion og konsolidering, mens der vil være en kapitalrotation mod alternative kryptovalutaer. Hans råd til Bitcoin-investorer er at købe under alle 20-40%ige nedgange på Bitcoin-markederne de næste to år.

Top  Bitcoin og andre digitale valutaer i fokus: Se hvordan de bevæger sig fredag middag

Selvom der er optimisme omkring Bitcoin, er der stadig mange tradere og analytikere, der er skeptiske. Både den pseudonyme top-analytiker “IncomeSharks” og krypto-analytiker “Muro” advarer om yderligere nedadgående bevægelser. Ifølge dem vil Bitcoin først have brudt modstanden ved $28.000, før man kan være sikker på stigningen. “Muro” forventer endda en brutal korrektion, der vil bringe Bitcoin-kursen ned på $24.000.

Lige nu handles Bitcoin til $27.449 og det vil være interessant at følge, om den positive udvikling fortsætter eller om der kommer en nedtur.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button