Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin sørger for turbulens på markedet: Hvad skete der med det nye Allzeithoch og Flash Crash? HeavytraderZ vurderer situationen og diskuterer KI-Boom.

J.P. Morgan sieht Bitcoin als Blase und KI-Boom als gerechtfertigt

## Bitcoin: Allzeithoch und Flash Crash

Bitcoin skabte i går turbulens på markedet. Først satte den en ny All Time High, men derefter kom det til et Flash Crash. Samir Boyardan og Andreas Wolf fra HeavytraderZ vurderer situationen og diskuterer desuden KI-boomen.

### HeavytraderZ: Markeder og Trends

HeavytraderZ inviterer dig kl. 14:15 til del 2 af Markeder og Trends. Tilmeld dig gratis og stream showet live på hverdage på deres hjemmeside eller i HeavytraderZ-appen. Har du misset streamen? Med en gratis registrering kan du se showet i deres arkiv.

### Om HeavytraderZ

HeavytraderZ er en edutainment-platform, hvor du kan følge erfarne handlende mellem kl. 8:30 – 17:30, mens de forsøger at opnå den bedst mulige performance på markedet hver måned. Som medlem går du ikke glip af lukrative muligheder, lærer en masse og får samtidig et godt indblik i, hvordan daglig aktiv handel på børsen virkelig fungerer. Plataformen giver dig alle tekniske muligheder for at deltage live og få følelsen af selv at være en del af handelsgulvet og drage fordel af handlendes know-how.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version