Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Spot ETF: Dieses Mal ist es anders!

Bitcoin Spot ETF ein "Buy the News"-Event

Bitcoin Spot ETF: Doch kein “Sell the News”-Event?

Den potentielle godkendelse af en Bitcoin Spot ETF i USA har i de seneste uger tiltrukket stor opmærksomhed. Dan Morehead, CEO og grundlægger af Pantera Capital, har i sit seneste Blockchain Letter delt værdifulde indsigter i denne sag og fremhævet de unikke omstændigheder omkring denne begivenhed.

Morehead udfordrer det traditionelle Wall Street mantra “Køb rygtet, sælg nyheden” og tvivler på dets relevans i den nuværende Spot ETF-kontekst. Han overvejer, hvordan dette udtryk har bevist sig i fortiden og henviser især til introduktionen af CME Futures og Coinbase’s børsnotering.

I sin detaljerede analyse beskriver Morehead, hvordan Bitcoin-markedet dramatisk steg op til introduktionen af CME Futures, med op til en 2.448% stigning. Denne opadgående trend vendte dog brat den dag, hvor Futures blev noteret og markerede begyndelsen på en 84% nedgang til en bjørnemarked. Han drager en parallel til scenariet med Coinbase’s børsnotering, hvor markedet igen skød i vejret, denne gang med en stigning på 848%, kun for efterfølgende at falde med 76%.

Med en snert af humor skriver Morehead i sit brev: “Kan nogen venligst minde mig dagen før den officielle introduktion af Bitcoin ETF? Jeg vil måske tage nogle chips fra bordet.” Men han fortsætter med at forklare, hvorfor det denne gang vil være anderledes, og at ETF-lanceringen kunne udvikle sig til en “Køb nyheden”-begivenhed.

Bitcoin Spot ETF: Dette er anderledes!

Det ser faktisk ud til, at det kan være anderledes denne gang, set ud fra Moreheads perspektiv. Han påpeger, at godkendelsen af en Bitcoin Spot ETF ville bidrage betydeligt til adoptionen og give helt nye investorgrupper adgang til dette aktiv – noget der ifølge ham ikke var tilfældet i de to andre eksempler.

Morehead tilføjer, hvor minimalt det daglige volumen på Futures-markederne er i forhold til Spot-markederne, og hvordan dets betydning er lige så minimal. Han forklarer også, hvorfor Coinbase’s børsnotering ikke havde en positiv indvirkning på Bitcoin-kursen.

I tilfælde af godkendelsen af en Bitcoin Spot ETF er situationen imidlertid markant anderledes, mener Morehead. Han antyder, at Bitcoin-ETF’er vil revolutionere Bitcoin-investeringer på samme måde som Gold-ETF’er gjorde for guldet.

Bitcoin Spot ETF som klart købssignal

I sine afsluttende bemærkninger vurderer Morehead, at godkendelsen af ETF’en ikke vil føre til et “Sælg nyheden”-event, men derimod markere begyndelsen på en ny æra for Bitcoin-investeringer.

Hvornår den første Bitcoin Spot ETF i USA endelig bliver godkendt, kan stadig ikke afgøres med sikkerhed. Ifølge Bloomberg’s ETF-analytikere er der fortsat en 90% chance for den 10. januar.

Det kan kun håbes på, at de fortsatte angreb fra SEC mod kryptomarkedet ikke vil forhindre dette forehavende. Anmeldelserne er store i håbet om, at yderligere anklager fra SEC mod Kraken-børsen ikke vil sætte en stopper for dette.

Mislykket

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version