Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin står over for massive Widerstandsbarrierer – Store Schwankungen og Volatilität forventes

Das Bitcoin-Portfolio von MicroStrategy steigt auf über 5 Milliarden US-Dollar, während BTC bei 34.000 US-Dollar stabil bleibt

Bitcoin-prisen kæmper: En teknisk analyse

## Modstand ved 47.500 dollars

Die darüber liegende Marke von 47.500 US-Dollar stellt eine massive Widerstandsbarriere dar, und ich denke, dass es viel erfordern wird, um darüber zu gelangen. Det er en modstandsbarriere, der tidligere er blevet set flere gange på lang sigt, og derfor er det absolut et punkt at diskutere, hvad angår den tekniske analyse. Forvent store udsving og dermed volatilitet i fremtiden.

### Teknisk analyse

Apropos teknisk analyse: Den 50-dages EMA ligger lige under den aktuelle pris og lige over 40.000 dollars. 40.000 dollars er et område, der tidligere har fungeret som støtte og naturligvis udgør et stort, rundt tal. Det vil tiltrække meget opmærksomhed, og det virker sandsynligt, at det vil udgøre en kortvarig støtte. En nedbrydning under 40.000 dollars åbner muligheden for en nedadgående bevægelse mod 38.000 dollars og endelig 35.000 dollars.

### Fremtidige udsigter

Hvis det under ellers ens betingelser lykkes os at bryde den tidligere modstand ved 47.500 dollars, som blev set som en “Shooting Star” i sidste uge, forventer jeg, at markedet vil fokusere på 52.000 dollars. Jeg er optimistisk med hensyn til Bitcoin, men jeg er også klar over, at vi befinder os i en meget interessant fase lige nu, fordi folk nu skal beslutte, hvad de præcist vil gøre med Bitcoin i fremtiden. Problemet med en børsnoteret fond (ETF) er, at det nu er blevet lettere for institutionelle investorer at shorte Bitcoin, hvilket gør det mere eller mindre som aktiemarkedet. På baggrund af dette vil Bitcoins adfærd sandsynligvis være markant anderledes fra det, de fleste handlende er vant til, indtil udgangen af året.

For de seneste økonomiske begivenheder henvises der til vores økonomiske kalender.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version