BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin stiger kraftigt: Kryptowährungen im Wertzuwachs

Kryptowährungen har oplevet en markant stigning i de seneste timer.

Værdien af Bitcoin steg stejlt op natten til torsdag. Inden for de seneste 24 timer har kryptovalutaen næsten øget med 4%, og ligger i øjeblikket på omkring $36.600. Midt i oktober var Bitcoin kun omkring $26.700 værd. Dette betyder, at den digitale valuta har oplevet en stigning på ca. 37% på mindre end en måned. Den næststørste kryptovaluta, Ethereum, har også oplevet en lignende stigning.

Årsagen til stigningen

Årsagen til de seneste kursstigninger skyldes primært seje rygter om en Bitcoin-ETF. Ifølge disse rygter vil den amerikanske børsmyndighed, SEC, snart beslutte, om sådanne ETF’er skal tillades. ETF’er (Exchange Traded Funds) er børsnoterede indeksfonde og anses for at være en af de mest udbredte former for investering.

Investorer holder fast i Bitcoin

Ifølge en ny undersøgelse holder et stort flertal af private investorer fast i digitale valutaer. I Tyskland, Schweiz, Østrig og 4 andre lande har kun ca. 18% af de private krypto-investorer reduceret deres investeringer siden efteråret 2022. Adviser Society, et konsulentfirma ejet af det internationale revisionsfirma PwC, har interviewet 3.798 private krypto-investorer om dette i august.

Mere nyheder om Bitcoin og andre kryptovalutaer kan findes på vores Krypto-kanal futurezone.at/krypto.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Celsius Cryptocurrency Lender Allows Withdrawals Despite Customer Complaints

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button