Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin stiger over 44.000 dollars igen – Der er flere grunde til denne kryptokurrency-optimisme

Kryptowährung: Bitcoin steigt wieder über 44.000 Dollar

Bitcoin stiger igen over 44.000 dollars

Bitcoin har fortsat at stige i værdi og nærmer sig sit års højeste værdi på næsten 45.000 dollars. Den ældste og mest kendte kryptocurrency klatrede på handelsplatformen Bitstamp til 44.165 dollars. Dette repræsenterer en stigning på næsten 2.000 dollars eller omkring fire procent i forhold til dagen før. Med denne kraftige stigning nærmer Bitcoin sig sit højdepunkt siden april 2022, hvor den for omkring en uge og en halv siden nåede næsten 45.000 dollars.

Pilen er drevet opad for Bitcoin, delvis på grund af forventningerne om snarlige rentenedsættelser. Markedsdeltagere forventer, at centralbankerne i USA, euroområdet og Storbritannien vil løsne deres pengepolitik markant i det kommende år. Udsigten til faldende renter gavner mere risikable aktivklasser som kryptovalutaer, da sikre alternativer som statsobligationer i dette tilfælde vil give mindre afkast.

Et andet argument for Bitcoin er en meget forventet afgørelse fra SEC, den amerikanske børstilsynsmyndighed. Der undersøges i øjeblikket om en ny fond, som har til formål at investere direkte i Bitcoin. Hvis fonden får godkendelse, vil det være den første Spot-ETF, der er baseret på Bitcoin. Eksperter forventer, at dette vil medføre en markant stigning i investeringsinteressen.

Mere til Bitcoin:
– Kommer det næste krypto-høj nu?
– “ETF ville give Bitcoin en slags helligt skær”
– Bør jeg deltage i krypto-genoplivningen?

(Bemærk: Dette er en fiktiv artikel skabt af en AI-baseret model og er ikke baseret på faktiske begivenheder.)

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version