BitcoinKrypto News

Bitcoin stiger til nye årlige højder: Vil rallyet fortsætte?

Bitcoin i stigende trend

Bitcoin stiger aktuelt til nye årlige højder og fortsætter den seneste uges rally. Den store prisudvikling er gode nyheder for de bullish investorer.

En ny opadgående trend

I det bullish scenario, som stadig foretrækkes, har Bitcoin med vendepunktet ved årsskiftet indledt en større opadgående bølge. Det første bullish signal kom i marts, da BTC igen kunne stige vedholdende over de to EMA’er i ugebilledet.

Over disse to glidende gennemsnitslinjer har BTC sidelæns i de seneste måneder vist sig at være solide støtter. Nu bevæger værdien sig dynamisk opad igen. Med forladeren fra den let stigende sideværts rækkevidde siden april er et nyt købssignal aktivt.

De bullish skæringspunkter

Den bullish situation består, så længe BTC ikke falder vedvarende under de to glidende gennemsnitslinjer EMA50 og EMA200 i ugebilledet. Hvis værdien falder vedvarende under 24.200 USD, opstår der små salgssignaler for prisfald til 18.300 – 19.666 USD.

Det bliver markant mere kritisk under 18.300 og især under 15.400 USD. Så truer et større korrektionsscenarie, som kan åbne op for langsigtet nedadgående potentiale ned til 9.000 – 10.500 USD og i ekstreme tilfælde ned til 3.000 – 3.200 USD.

Konklusion

De charttekniske betingelser for en langsigtet opadgående bevægelse er næsten ideelle. Kun en brat afbrydelse af købsbølgen med tilbagefald under de seneste måneders laveste værdier ville true dette scenarie. Kortsigtede korrektioner i området 31.000 – 33.000 USD kunne fra nu af udgøre en købsmulighed.

Risikoadvarsel

Disse oplysninger er ikke investeringsrådgivning. Når man handler med kryptokurrency, skal man være opmærksom på de høje risici og det ekstremt volatile marked. En streng håndtering af pengene er påkrævet.

Top  Wall Street erleichtert: US-Anleihen-Rendite sinkt, Quartalsberichte sorgen für Aufschwung

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button