BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin stiger voldsomt: Højeste niveau siden maj 2022

Bitcoin fortsætter opadgående tendens med stigning til 37.000 US dollar

Bitcoin har igen set en betydelig stigning i kursen og nåede i torsdags op på næsten 37.000 US dollar på handelsplatformen Bitfinex. Dette er det højeste niveau siden maj 2022. Også andre digitale valutaer som Ethereum og Binance Coin har oplevet stigninger.

Professionelle investorer viser interesse for Bitcoin

Bag den seneste kursstigning ligger det stigende interesse fra professionelle investorer for Bitcoin. Der har været spekulationer om, at vigtige aktører inden for det traditionelle finanssektor ønsker at øge deres engagement i kryptovalutaer. De håber især på indførelsen af en børsnoteret investeringsfond i USA, som vil holde Bitcoin direkte og ikke gennem terminskontrakter (Bitcoin-Spot-ETF).

Forventninger om Bitcoin-Spot-ETF

Ifølge analytiker Timo Emden fra Emden Research er den centrale tema på markedet håbet om godkendelsen af en Bitcoin-Spot-ETF i USA. Investorer venter utålmodigt på en hurtig afgørelse fra USA’s børsmyndigheder. Indtil da kan Bitcoin og andre kryptokurver inden for godkendelsesfantasier finde næring.

Forventninger til øget acceptance af Bitcoin med Spot-ETF

Eksperter mener, at indførelsen af en Spot-ETF på Bitcoin kan øge accepten og udbredelsen af kryptovalutaen, da ETF’er er etableret i finanssystemet ved siden af de traditionelle investeringsfonde. Ifølge Emden bliver selv mindre kursfald opfattet som en mulighed for genindtræden, og større salgsgevinster udebliver. Dette tyder på en vedvarende risikovillighed blandt markedets aktører.

Artiklen er skrevet af FRANKFURT (dpa-AFX)

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Bitcoin's udvekslingsfrekvens stiger efter Fitch's nedgradering af USA's kreditvurdering, men angst for økonomisk krise fortsætter.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button