BitcoinKrypto News

Bitcoin-Stigningen Afbrudt: Er vi på vej ind i en krypto-vinter?

Vorherige Bitcoin-Preisanalyse

I den foregående uge blev det konstateret, at Bitcoin stadig bevæger sig inden for en 6-måneders stigende trekant. Den indledende prognose var, at prisen ville følge det generelt accepterede resultat af stigende trekant chartmønstre – bullish.

Salget af Bitcoin udløst den 17. august resulterede dog i, at aktiver faldt under den nedre trendlinje i den stigende trekant. Hvis dagens lys slutter under denne trendlinje den 17. august, bør investorer være bekymrede, da det ville være et tegn på røde markeder i fremtiden.

Preisanalyse

Bitcoin handles på tidspunktet for skrivningen af denne artikel (18. august 2023, kl. 07:32 UTC) til $26.444. Selvom aktiver er brudt ud af den stigende trekant, befinder Bitcoin sig stadig over det 200-dages glidende gennemsnit. I de seneste tre dage er værdien faldet med -10,73% og ligger dermed under det 50-dages glidende gennemsnit.

Siden den gyldne korsning i begyndelsen af februar 2023 har prisen testet det 200-dages glidende gennemsnit og forsøgt at bryde det nedad. Det har dog ikke lykkedes. I begyndelsen af marts skete der en hurtig V-formet falsk udbrud, hvor mange shorts blev likvideret. Siden februar har prisen testet det 200-dages glidende gennemsnit to gange, hvoraf den seneste test var den tredje.

Den 17. august formåede Bitcoin-bjørnene at presse prisen under dette makroindikator. Sidste gang det skete, som tidligere nævnt, skete der en øjeblikkelig vending. Denne gang er den generelle markedsstemning bearish, og Bitcoin kan falde til $25.000 og i værste fald til $21.000.

For kortsigtede handlende var opfordringen fra sidste uge en succes, selvom det tog tre dage at nå målet. I den kommende uge bør handlende forvente, at nedtrenden fortsætter.

Top  Bitcoin stiger mod 308.110 dollar: Analyse og forudsigelse fra Rocco Gräfe

Bitcoin-prisen har allerede brudt igennem en tidligere svag støtte (som i fremtiden kan blive en modstand). Det kan forventes, at okserne vil forsøge at presse prisen op igen og teste $28.000 – $28.500 mærket.

Bjørnenes magt er imidlertid stærkere i øjeblikket. Bitcoin vil falde med -9% fra den nuværende kurs i de kommende dage. Så vil det være på $25.000. En 10X Short kunne give +90% fortjeneste med denne potentielle opstilling.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button