Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Supply Shock: kunne en ny “Balance on Exchanges” tendens være et potentielt bullish signal for Bitcoin-markedet i 2023?

Bitcoin Kurs Prognose: Krypto-Trader sieht bullischen Schock! Das ist der Grund

Bitcoin: Et potentielt bullish scenarie ved en “Bitcoin Supply Shock”

Bitcoin har haft en periode med sidelæns bevægelse og mistet ca. 1,5% af sin værdi over de sidste syv dage. Dette har ført til en begrænset handelsrække for BTC. Dog mener en kryptotrader ved navn @rovercrc, der har over 500.000 følgere på Twitter, at der er et potentielt kursbevægende scenarie undervejs i form af en “Bitcoin Supply Shock” – en tilbudsschock på Bitcoin-markedet.

Grafen viser “Bitcoin Balance on Exchanges”, altså bitcoins, der er indsat på kryptobørser og potentielt kan handles hurtigt. Mens Bitcoin kursen er ved at komme sig i 2023, er “Balance on Exchanges” faldet til et lavpunkt.

Det er vigtigt at undersøge, om der virkelig er en tilbudsschock, og hvilke konsekvenser det kan have.

Bitcoin Supply Shock: En pludselig mangel på tilbud

En tilbudsschock er en pludselig og drastisk ændring i udbuddet af varer eller tjenesteydelser på markedet, hvilket resulterer i en ubalance mellem udbud og efterspørgsel. Dette kan generelt skyldes forskellige faktorer som naturkatastrofer, politiske beslutninger eller teknologiske ændringer.

I forbindelse med Bitcoin henviser en tilbudsschock normalt til halveringsbegivenheden, der finder sted hvert fjerde år. Ved halveringen halveres belønningen for mining af nye bitcoins, hvilket reducerer tilbuddet af nye bitcoins. Dette fører til en knaphed på udbuddet og kan historisk set føre til stigninger i prisen, da efterspørgslen efter Bitcoin typisk fortsætter med at stige. Den næste halvering finder sted i april 2024.

En anden mulig tilbudsschock for Bitcoin opstår, når en stor mængde bitcoins trækkes ud af kryptobørser og optages af investorer. Dette reducerer det handelsklare udbud på børserne og skaber en ubalance mellem udbud og efterspørgsel. For eksempel er mængden af ​​bitcoins, der sidst blev handlet for mere end 10 år siden, på et nyt all-time high. Disse bitcoins er derfor ikke tilgængelige til handel.

Hvis efterspørgslen efter bitcoins forbliver høj eller stiger samtidig, kan dette føre til betydelige prisstigninger. Denne “hodl”-effekt kan, udover halveringsbegivenhederne, også påvirke Bitcoin-prisbevægelserne og fremme langsigtet prisstigning.

Hvad sker der, når Bitcoin stiger igen?

En tilbudsschock er bullish, da den skifter balancen mellem udbud og efterspørgsel til fordel for et begrænset udbud. Når udbuddet af Bitcoin reduceres på grund af halveringsbegivenheder eller øget “hodling”, samtidig med at efterspørgslen efter Bitcoin forbliver høj eller stiger, opstår en følelse af knaphed. Dette fører ofte til en prisstigning, da køberne er villige til at betale en højere pris for at akkumulere den begrænsede mængde tilgængelige bitcoins. Tilbudsschocken styrker derfor den bulliske dynamik.

Kombinationen af en tilbudsschock og en stigende efterspørgsel, som kan udløses af en eventuel godkendelse af en Bitcoin spot ETF i USA i 2023, kan have drastiske virkninger på Bitcoin-markedet. Hvis institutionelt kapital strømmer ind i Bitcoin, samtidig med at udbuddet af nye bitcoins reduceres på grund af halveringsbegivenheden, skabes der en stærk ubalance mellem udbud og efterspørgsel.

I denne henseende er der i øjeblikket cirkulerende bullish Bitcoin kursprognoser, og en pris over $100.000 er mere reglen end undtagelsen. Institutionelle investorer kan begynde at øge deres investeringer i Bitcoin, når de har nemmere adgang gennem ETF’en. Dette kan udløse en eksplosiv efterspørgsel og drive prisen opad. Samtidig bliver accepten af Bitcoin mere udbredt, og antallet af Non-Zero adresser har nået et nyt rekordhøjt niveau.

Bør investorer overveje at investere i Bitcoin i 2023?

På lang sigt kan det være fordelagtigt at akkumulere Bitcoin i 2023, hvis investorer ser potentialet i Bitcoin som en værdibevaringsform. Bitcoin er positioneret som “sound money” og står i modsætning til statens fiat-valutaer, der længe har mistet deres værdibevaringsevne. Adoptionen hos private og institutionelle investorer er stadig relativt tidligt i cyklussen, ifølge top-analytiker Willy Woo.

Kunstig intelligens og Bitcoin-handel

Kunstig intelligens forventes at have en stigende indflydelse i vores hverdag, da teknologien fortsætter med at udvikle sig og tilbyde en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Især inden for krypto-handel og analyse tilbyder kunstig intelligens værdi. Evnen hos AI-systemer til at analysere store datamængder i realtid og identificere komplekse mønstre gør det muligt for handlende at træffe velinformerede beslutninger og identificere profitable handelsmuligheder hurtigt og præcist. Desuden kan kunstig intelligens lette automatiseringen af handelsstrategier og forbedre risikostyringen, hvilket fører til mere effektiv og vellykket deltagelse på kryptomarkedet.

YPredict har fokus på at opbygge en fremragende krypto-forsknings- og handelsplatform, der tilbyder KI-baserede analyser og prisprognoser. Platformen vil give handlende og investorer adgang til dusinvis af KI-baserede signaler, breakouts, mønstergenkendelse og sociale/nyheds-sentimentsfunktioner. Interesserede kan allerede nu tilmelde sig ventelisten til betaversionen og få muligheden for at erhverve 80% af Total Supplys på YPRED-tokenet fra yPredict i forbindelse med forudsalget.

Artiklen er blevet forberedt af CryptoPR.
For spørgsmål om artiklen, kontakt info@cryptopr.com eller ovenstående link.

Exit mobile version