Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin testet erfolgreich Schlüsselunterstützung bei 58.000 US-Dollar und könnte auf 60.500 bis 61.500 US-Dollar zielen: Die wichtigsten Erkenntnisse

Saylor's Stand as BTC Dips Amid Fed Shift

Bitcoin testede med succes den ugentlige nøglestøtte på 58.000 USD, selvom prisen hurtigt styrtdykkede den 27. august. Ifølge Händler Rekt Capital kan en ugentlig lukkekurs over 58.447,12 USD bekræfte, at BTC er tilbage i en vigtig priszone og potentielt kunne nå området mellem 60.500 og 61.500 USD.

På daglig basis var faldet for Bitcoin også en mulighed for at teste modstanden i det tidligere nedadgående trendkanal med succes som støtte. Rekt Capital forklarede, at en vellykket genprøvning af denne daglige støtte ville bekræfte breakout fuldt ud og gå forud for en fortsættelse af den opadgående trend, hvilket også skete.

Som følge heraf kunne Bitcoin være på vej til at lukke en ny CME-gap mellem 60.500 og 61.500 USD, da det blev fremhævet, at BTC havde udfyldt alle gap i de sidste seks måneder. CME-gaps er afvigelser mellem slut- og åbningskursen på Bitcoin futures-kontrakter, der handles på Chicago Mercantile Exchange (CME), hvorfor navnet. Normalt justerer BTC-prisen sig for at udligne forskellen mellem spot- og futuresmarkedet.

Den pludselige nedtur i går havde intet at gøre med større udviklinger i kryptorummet eller makroøkonomien. Aurelie Barthere, senior forskningsanalytiker hos Nansen, forklarede, at markedet havde været uroligt siden marts, og det hurtige dump var bare en normal bevægelse, efter at Bitcoin blev afvist ved 62.000 USD modstandsniveauet.

Selvom det var en almindelig bevægelse, førte det pludselige sammenbrud ifølge data fra Coinglass inden for en time til likvidationer for 110 millioner USD. Desuden havde amerikanske Spot Bitcoin Exchange Traded Funds (ETF’er) en hård dag med 127 millioner dollar i registrerede udstrømninger ifølge data fra Farside Investors.

Det skal bemærkes, at de midler, der blev set i går, står i skarp kontrast til de næsten 203 millioner USD, der strømmede ind i amerikanske Bitcoin-ETF’er mandag. BlackRocks IBIT spillede en afgørende rolle her med tilstrømninger på over 224 millioner USD.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version