Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Transaktionsgebühren steigen aufgrund der Aussicht auf Spot-ETF-Zulassung in den USA

Bitcoin-Transaktionsgebühren steigen wegen ETF-Hype spürbar

Bitcoin-transaktionsgebyrer stiger som følge af forventningen om Spot-ETF-godkendelse ##

Bitcoin-transaktionsgebyrerne har oplevet en markant stigning som følge af den forventede godkendelse af en Spot-ETF for Bitcoin i USA. Den stigende efterspørgsel efter den førende kryptocurrency har imidlertid resulteret i en stigning i transaktionsgebyrerne.

Transaktionsgebyrer når nye højder

Ifølge statistikker fra CryptoFees ramte Bitcoin-blockchain den 16. november et gebyr på 11,6 millioner dollar. Ycharts-data viser, at den gennemsnitlige transaktionsgebyr er 18,69 dollar, hvilket repræsenterer en stigning på 113% sammenlignet med dagen før og en overvældende 746% stigning i forhold til året før.

Bitcoin-kursen holder sig høj

Selvom transaktionsgebyrerne stiger, forbliver Bitcoin tæt på 18-måneders højder og over den længe gældende prisklasse i bjørnemarkedet. Den nuværende handelspris for kryptocurrency er 36.407 dollar, en stigning på 0,58% inden for de seneste 24 timer.

ETF-ansøgninger og forventninger

Den stigende efterspørgsel efter Bitcoin kommer som reaktion på flere store finansielle institutioners ansøgninger om godkendelse af Spot-Bitcoin-ETF’er. BlackRock, Fidelity, ARK Invest og WisdomTree er blandt dem, der har indsendt ansøgninger til de amerikanske myndigheder, og der forventes flere ændringer i ansøgningerne før den endelige afgørelse i januar 2024.

Potentiale for ny vækst

En Spot-Bitcoin-ETF forventes at tiltrække kapital fra institutionelle investorer og kan potentielt medføre betydelige prisstigninger for Bitcoin i de kommende måneder. Bloomberg-analytikere mener, at der er en 90% chance for, at alle ansøgninger vil blive godkendt som en samlet pakke i januar.

Den forventede godkendelse af en Spot-Bitcoin-ETF i USA har skabt betydelig spænding i markedet og forventes at have en positiv indvirkning på Bitcoin’s pris og adgang til markedet for investorer.

Exit mobile version