Krypto News

Bitcoin Velocity er på et flerårigt lavpunkt, mens Bitcoin-kursen stagnerer på $26.000.

Bitcoin On-Chain aktivitet på niveauet før 2021-fremgang

Die On-Chain-Aktivität von Bitcoin (BTC) er for tiden på samme niveau som før det store rally i 2021, der førte til det nuværende all-time high.

Ifølge Ki Young Ju, CEO for analysefirmaet CryptoQuant, er Bitcoin Velocity for øjeblikket på et flerårigt lavpunkt.

Bitcoin fastlåst ved 26.000 dollars

Faktisk ser Bitcoin-kursen temmelig fastlåst ud for øjeblikket, da der i flere måneder ikke har været nogen klar retning, hvilket også har medført en mærkbar afmatning i den kortsigtede udvikling.

Denne situation illustreres af målingen Velocity, som viser bevægelsesraten for de enkelte Bitcoin-enheder i netværket.

Ifølge CryptoQuant er denne indikator på sit laveste niveau i dagsdiagrammet, som det sidst blev set i oktober 2020.

“Den aktuelle situation har to sider”, som Ki kommenterer på. Og han tilføjer:

“På den ene side kan den fortolkes positivt, fordi hvalerne holder fast, eller negativt, fordi valutaenhederne ikke går til nye investorer.”

Ki henviser i denne sammenhæng til den manglende handelsaktivitet blandt handlende med høje handelsvolumener, hvilket tyder på, at markedet befinder sig i en venteposition.

Som Cointelegraph tidligere har rapporteret, kom de nye investorer primært ind på markedet tidligere på året, hvor BTC i første kvartal kunne registrere en reel sejrstime med en samlet gevinst på næsten 70%.

RSI fortsat lav

Henvisningen til handelsvolumen er imidlertid også meningsfuld af en anden årsag.

Efter at være faldet til et langsigtet lavpunkt i slutningen af 2020 steg den sammen med Bitcoin-kursen over den dengang så vigtige 20.000 dollars-grænse og nåede et nyt rekordhøjt niveau.

I modsætning til dengang ser Bitcoin i dag ud til at være temmelig overkøbt med en kurs på 26.000 dollars ifølge Cointelegraph Markets Pro og TradingView’s Relative Strength Index (RSI).

Top  Kravler AI-sektoren op mod centralisering efter ledelsesskifte hos OpenAI?

Som Cointelegraph har rapporteret, registrerede RSI for 12-timers diagrammet for nylig sin laveste værdi i fem år og skal komme sig efter dette fald. Interessen fra investorer lader altså stadig vente på sig.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button