AltcoinsKrypto News

Bitcoin viser modstandsdygtighed trods Moody’s rating nedjustering og bankkrise

Bitcoin er i øjeblikket under pres og oplever en nedgang på næsten 0,50%, hvor det handles til $29.597, mens det forbereder sig på virkningen af den kommende udgivelse af US Consumer Price Index (CPI). På trods af udfordringer som Moody’s rating nedjustering og en bankkrise viser Bitcoin fortsat sin modstandsdygtighed. Galaxy Digital rapporterer imponerende indtjening som følge af stigningen i Bitcoins værdi og diverse forretningsaktiviteter, men Bitcoin oplever pres på grund af den styrke, der er i den amerikanske dollar.

Moody’s har nedgraderet 10 amerikanske banker og kan nedjustere Bank of New York Mellon, US Bancorp, State Street og Northern Trust. Tidligere på året førte krisen i amerikanske banker til en betydelig stigning i Bitcoins værdi, da investorer søgte alternative finansielle systemer. Bitcoin har vist sig at være modstandsdygtig og adskiller sig fra svingningerne på aktiemarkedet. Forholdet mellem aktiemarkedet og Bitcoin er under opløsning, og Bitcoin drager fordel af bankkrisen.

Galaxy Digital, ledet af Michael Novogratz, rapporterede et nettotab på $46 millioner for andet kvartal, en forbedring i forhold til et tab på $555 millioner sidste år takket være Bitcoins stigning på 80% i første halvår. På trods af regulatoriske udfordringer er Galaxy Digitals forskellige forretningssegmenter modstandsdygtige, og indtægterne fra aktivforvaltning er steget med 619% til $33,8 millioner. Handelsindtægterne er ned med 54% til $59,5 millioner på grund af lavere gevinster inden for digitale aktiver og en generel nedgang i handelsaktiviteterne. Dog er indtægterne fra Bitcoin-minedrift steget med 51% til $15,4 millioner, da Galaxy Digital Infrastructure Solutions (GDIS) styrker de egne minedriftsaktiviteter. Denne genopblomstring vidner om Galaxy Digitals styrke og strategiske vækst, selvom firmaet overvejer offshore-operationer på grund af amerikanske regulatoriske bekymringer.

Top  Bitcoin's kurs oplever voldsomme udsving på grund af rygter om Blackrock's Bitcoin-ETF

Bitcoin er under pres på grund af den kommende udgivelse af US Consumer Price Index (CPI), selvom der har været positive udviklinger. Efterspørgslen efter dollar er steget i forventning om en potentiel stærk rapport om amerikansk forbrugerprisindeks, hvilket har resulteret i, at dollaren er blevet stabil nær fem ugers højder. Dollarindekset og dollarkursterminkontrakten har været modstandsdygtige under den asiatiske handel og er steget med 0,5% denne uge. Forventede data tyder på, at inflationen måske vil stige i juli, hvilket kan føre til en stram monetær politik fra den amerikanske centralbank for at nå det ønskede niveau. Styrken i den amerikanske dollar holder BTC/USD under pres i dag.

I øjeblikket bevæger Bitcoin sig omkring $29.697 og har en svag tendens til bullish handel. Der er dog forhindringer, der forhindrer det i at bryde gennem tærsklen på $30.200, som det vises på fire-timers tidsrammen. Modstanden bliver yderligere understreget af tekniske mønstre, der indikerer en stærkere bearish stemning. Betydelige indikatorer som RSI og MACD nærmer sig det overkøbte område, hvilket antyder en mulig svækkelse af den nuværende bullish momentum. Værdien af Bitcoin har for nylig nået 23,6% Fibonacci retracement niveauet, der i øjeblikket er prissat til $29.800. Hvis trenden fortsætter, vil det næste mål være det 38,2% markeringspunkt, der ligger på $29.600. Hvis Bitcoin falder under dette niveau, kan det føre til et fald mod $29.250. Hvis Bitcoin formår at passere modstandsniveauet på $30.200, kan det muligvis stige til området mellem $30.600 og $31.000. Det er vigtigt at holde øje med de kritiske niveauer på $29.800 og $30.200, da ethvert skift under disse niveauer kan indikere en bearish bane for Bitcoin.

Top  Künstliche Intelligenz enthüllt: Die beste Kryptowährung der Zukunft ist nicht Bitcoin

For at holde dig opdateret om de nyeste initiale mønttilbud (ICO) -projekter og alternative kryptovalutaer kan du udforske vores omhyggeligt udvalgte samling af de 15 bedste digitale aktiver at holde øje med i 2023. Denne tankevækkende kuraterede liste er blevet udarbejdet af branchens eksperter fra Industry Talk og Cryptonews for at sikre, at du modtager professionelle anbefalinger og værdifulde indsigter. Hold dig foran spillet og opdag potentialet i disse kryptovalutaer, mens du navigerer i den evigt foranderlige verden af digitale aktiver.

For at finde den bedste pris til køb/salg af kryptovaluta kan du bruge vores Cryptocurrency Price Tracker, der giver dig mulighed for at finde aktuelle priser på forskellige kryptovalutaer. Med dette værktøj kan du holde øje med markedet og finde den bedste pris til dine købs- og salgsbehov.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button