Krypto News

Bitcoin-Wal-Adressen und ihre Bedeutung für die Marktanalyse und Forschung

Bitcoin-Wal-Adresser: En analyse af marktdynamik

Bitcoin-Wal-Adresser, der indeholder mere end 1.000 BTC, er blevet et vigtigt fokusområde for markedets analytikere og forskere. Som Bitcoin-netværket vokser og modnes, bliver forståelsen af disse whales’ potentielle bevægelser afgørende for at opdage markedsudviklinger. Denne artikel vil undersøge, hvilke indikatorer der kan bruges til at forstå og analysere Bitcoin-Wal-Adresser.

Hvorfor skal man overvåge Bitcoin-Wal-Adresser?

Indflydelsen fra Bitcoin-Wal-Adresser er stadig signifikant, men den ændrer sig over tid. I forhold til den bullish markedstilstand i 2017, hvor manglen på betydelig institutionel interesse skabte en minimal modvægt mod whales’ indflydelse, er markedsdynamikken i dag anderledes. Den øgede interesse fra institutionelle investorer har medført en mere afbalanceret markedsopstilling, der udligner effekten af whales’ bevægelser. I løbet af cyklusen fra 2020 til 2021 blev der dog en tilstrømning af institutionel kapital, hvilket førte til en nedgang i whales’ markedsandel. I midten af 2023 kontrollerede Wal-Adresser omkring 40,4% af den cirkulerende Bitcoin-mængde, hvilket var en svag nedgang i forhold til de 41,3% i begyndelsen af året. Denne udvikling tyder på en bredere fordeling af Bitcoin i markedet.

Forståelse af Bitcoin-Wal-Adresser: Værktøjer og teknikker

Der er flere metrikker, der giver indblik i aktiviteten af Wal-Adresser. Her er tre forklarende indikatorer:

Akkumulationstrends

Akkumulationstrend-scoren betragtes som en central indikator til at overvåge adfærden hos Bitcoin-Wal-Adresser. Denne score måler omfanget af aktiv Bitcoin-akkumulation af adresser, der udfører store mængder transaktioner på blockchain-netværket. Den fokuserer især på deres Bitcoin-besiddelser. Der anvendes en skala med to parametre: størrelsen af hvalens aktuelle saldo (dens partagescore) og svingningen mellem de nye mønter, som enten er erhvervet eller likviditet af adressen i den foregående måned (dens balancændringsscore). Dette diagram repræsenterer strategierne fra de største Bitcoin-aktører og giver værdifulde indikationer af kommende markedsudviklinger. En Akkumulationstrend-score, der bevæger sig tættere på 1, indikerer, at store enheder, især Bitcoin-Wal-Adresser, akkumulerer mønter. En Score, der bevæger sig mod 0, indikerer enten en fordeling af mønter eller manglende akkumulation. I år 2023 nærmer scoren sig værdien 1, hvilket betyder, at store enheder, primært Bitcoin-Wal-Adresser, befinder sig i en akkumulationsfase.

Top  Visa udvider betalingsafvikling med USDC på Solana Blockchain for at fremskynde grænseoverskridende betalinger

“Supply-Held”-metriker

Begrebet “Supply-Held” henviser til mængden af Bitcoin, der i øjeblikket ejes eller kontrolleres af forskellige enheder eller grupper. Dette dashboard giver et omfattende overblik over overvågningen af whale-kategorien. Det giver mulighed for at undersøge makrotendenser for væksten eller faldet af Bitcoin-Wal-Adresser over forskellige markedsforhold. De viste metrikker relaterer sig til antallet af Bitcoin-adresser, men det er vigtigt at bemærke, at dette ikke automatisk svarer til mængden af Bitcoin, som disse adresser holder. Det er afgørende at forstå, at disse Bitcoin-Wal-Adresser også kan omfatte adresser, der administreres af store aktører som børser, værger og ETF-produkter. Den orange linje på dashboardet repræsenterer antallet af Wal-Adresser (>1k BTC), mens den lilla linje viser 30-dages ændringer i dette antal. Samlet set giver de et hurtigt overblik over whale-akkumulation og -fordeling og hjælper med at afkode Bitcoin-markedsudviklinger. Som det kan ses, er det kumulative Wal-indehav faldet markant siden maj.

Årlig absorptionsrate

Den årlige absorptionsrate er en metrik, der viser den årlige procentvise ændring i Bitcoin-beholdninger hos store aktører. Under bullish markedstilstand i perioden 2020–2021 gav den årlige absorptionsrate vigtige indsigter. Den registrerede en markant stigning i whales’ Bitcoin-mængde med 14%, hvilket markerede den første

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button