BitcoinKrypto News

Bitcoin-Wale aktiv: Transaktionen im Wert von 230 Millionen US-Dollar mit Verbindung zur Satoshi-Ära.

Bitcoin-Wale overfører 230 millioner dollars værd af Bitcoin

Tre Bitcoin-Wale med første aktivitet siden 2017 har overført Bitcoin til en værdi af 230 millioner dollars. Disse transaktioner har rejst spørgsmål om, hvorvidt tidlige minearbejdere fra Satoshi-æraen står bag.

Tre Bitcoin-Wale med mulig forbindelse

Data fra Bitinfocharts viser, at tre store Bitcoin-investorer i begyndelsen af november flyttede betydelige mængder Bitcoin til nye adresser. Disse transaktioner, som udgjorde 2.550, 2.000 og 1.950 Bitcoin, indikerer en vis sammenhæng mellem de tre Wale. Alle tre adresser havde ikke været aktive i seks år, indtil de alle blev aktive på samme dag i november 2021.

Bitcoins fra Satoshi-æraen?

Udover den potentielle forbindelse mellem de tre Wale har Bitinfocharts bemærket, at ophavet til disse coins kan spores tilbage til juli 2011, hvor den påståede Bitcoin-grundlægger, Satoshi Nakamoto, var aktiv på markedet. Derudover hævder Bitinfocharts at have fundet forbindelser mellem alle tre transaktioner og F2Pool Bitcoin Mining Pool – en af de første Bitcoin-mining-pools nogensinde.

Potentiel økonomisk gevinst

Hvis de flyttede Bitcoins stadig stammer fra Satoshi-æraen, kunne de tre Wale have realiseret en samlet fortjeneste på omkring 200 millioner dollars, hvis de havde solgt dem i november 2021. Det vides dog ikke, hvorfor transaktionerne blev foretaget i første omgang.

Artiklen er redaktionelt udarbejdet af finanzen.net og leverer indsigt i de seneste store transaktioner på Bitcoin-netværket, som har rejst spekulationer om tidlige minearbejdere og potentielle betydelige gevinster for de involverede Bitcoin-Wale.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button