BitcoinKrypto News

Bitcoin Whales: Antal adresser med millioner af dollars i Bitcoin tredoblet i 2023

Antallet af blockchain-adresser, der holder mere end 1 million dollars i Bitcoin, er blevet tredoblet ifølge data fra BitInfoCharts i 2023. I de seneste måneder er antallet af Bitcoin-hvaler steget med 237 %.

Under det seneste bull marked for to år siden, holdt en rekordstor mængde på 112.573 adresser mere end en million dollars i Bitcoin.

Forventninger til Bitcoin-ETF’er driver kryptopriser op

Prisen på Bitcoin stiger på grund af markedets forventninger til indførelsen af flere børshandlede fonde (ETF’er) i USA. Ifølge Bloomberg har en Spot-Bitcoin-ETF en stor chance for godkendelse af den amerikanske børsmyndighed det kommende år. Mange krypto-investorer forventer, at prisen på Bitcoin derefter vil skyde i vejret.

Men ikke alle insider er så optimistiske. Nogle fundamentale ændringer er nødvendige for at fuldstændig vende den langvarige bearish tendens.

De fire rigeste BTC-adresser

I april 2023 tilhørte den rigeste blockchain-adresse den verdens største kryptobørs, Binance. Med 248.597 BTC indeholder den mere end 1 % af den cirkulerende mængde af Bitcoin. Disse har en værdi på mere end 9 milliarder dollars efter den nuværende kurs. En krypto-wallet til den konkurrerende kryptobørs BitFinex holdt 178.010 eller cirka 0,92 % af beholdningen. Den tredjerigeste adresse, også tilknyttet Binance, holdt 127.351 bitcoins.

Den fjerderigeste krypto-wallet tilhørte en anonym hval, der holdt 119.347 BTC til en værdi af cirka 4,4 milliarder dollars.

Ifølge National Bureau of Economic Research er det ikke så simpelt at bestemme ejerskabskoncentrationen. Mange af de rigeste adresser tilhører Hot Wallets og Cold Wallets af kryptobørser, der holder Bitcoin på vegne af deres kunder.

Top  Patricia, den nigerianske kryptobørs, foretager banebrydende arbejde med omstrukturering af gæld gennem konverterible obligationer. Opdag, hvordan denne tilgang kan ændre kryptoindustrien.

Også virksomheder holder store mængder Bitcoin

Amerikanske virksomheder som MicroStrategy, Tesla og Ark Invest har også akkumuleret BTC over årene. MicroStrategy – det amerikansk-baserede softwarefirma af den berømte Bitcoin-Maximalisten Michael Saylor – har den største bitcoin beholdning blandt alle børsnoterede virksomheder.

Virksomheden forbliver bullish på den digitale valuta, til trods for værditab på næsten 1,3 milliarder dollars fra deres beholdninger i 2022, som kvartals- og årsrapporter viser, og har til hensigt at beholde Bitcoin.

Midt i 2022 holdt El Salvador, verdens første land til at gøre krypto til lovligt betalingsmiddel, cirka 2.301 BTC-token. Ejerskabsstrukturen for det mellemamerikanske land forbliver dog uklar.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button