Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-Whales bremser transaktionsaktiviteterne – er det et tegn på en kommende prisstigning?

Bitcoin Price Prediction as MicroStrategy Buys an Additional 155 BTC – Can BTC Reach $40,000 Soon?

I de seneste to dage har store Bitcoin-ejere, også kendt som hvaler, markant bremset deres transaktionsaktiviteter, lige før Bitcoin-prisen faldt under $63,000.

## Aktivitet blandt Bitcoin-hvaler

Data fra Santiment viser, at antallet af Bitcoin-transaktioner over $100,000 i denne periode er faldet med 42% fra 17,091 til 9,923.

## Sammenhæng med Bitcoin-prisfald

Denne ændring i adfærd falder sammen med faldet i Bitcoin-prisen til $62,300. Derudover har hvalhandlerne på derivatbørserne trukket sig tilbage, hvilket indikerer en nedadgående stemning.

CEO for CryptoQuant, Ki Young Ju, har bemærket en “Risk-off” tilstand blandt disse handlere, understreget af rød farvning af Inter-Exchange Flow Pulse (IFP), hvilket antyder, at der trækkes flere Bitcoin ud af derivatbørserne.

## Markedsstemning og forventninger

Krypto Fear and Greed Index, der måler markedets stemning, er faldet til en neutral værdi på 51, det laveste niveau i 51 dage. Dette afspejler en stemningsændring blandt investorerne, idet Bitcoin-prisen falder.

Spot-Bitcoin-ETF’er har også oplevet kapitaludtræk i de seneste seks handelsdage, med det største udtræk den 13. juni på $226.2 millioner.

## Potentiale for prisopsving

Trods den nedadgående stemning ser nogle analytikere potentiale for en genopretning af Bitcoin-prisen. Den ledende analyst hos Glassnode, James Check, nævnte, at Bitcoin Sell-side Risk Ratio indikerer, at markedet snart kan bevæge sig, da de fleste potentielle gevinster og tab allerede er realiseret.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version