Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin: Wird die Korrektur weitergehen oder hat der aktuelle Dip seinen Boden gefunden?

Nach Bitcoin-Korrektur: Wie überhitzt ist BTC?

## Bitcoin oplever markant korrektion efter FTX-debakel

Bitcoin har i de seneste dage oplevet en betydelig korrektion, som ikke er set siden FTX-debaklet. Inden for 24 timer faldt den førende kryptovaluta med 8,44 procent. Med en nuværende værdi er Bitcoin 16 procent væk fra sit all-time high på 73.750 dollars. Markedsværdien ligger på 1,2 billioner dollars, hvilket placerer BTC på en 10. plads blandt verdens største aktiver. Mange ser allerede attraktive indgangspriser i den aktuelle nedgang.

### Er Bitcoin på vej til yderligere korrektion?

Spørgsmålet er nu, om Bitcoin vil fortsætte med at korrigere nedad eller om den nuværende nedtur allerede har fundet sin bund.

### Indikatorer peger på en mulig afkøling af markedet

Data fra CryptoQuant viser tegn på en vedvarende afkøling af markedet. Virksomheden analyserer forskellige faser i Bull-Bear Market Cycle Indicator for Bitcoin. Værdier over 0 indikerer en bull-cyklus, mens værdier under 0 peger på en bjørnetendens.

Bull-Bear Market Cycle Indicator har siden den 22. januar 2023 stået på bull-cyklus, men siden begyndelsen af marts 2024 har værdien været markant højere, hvilket signalerer en såkaldt “overopvarmet bull-cyklus”. Ved den seneste opdatering er indikatoren faldet fra “overopvarmet” til “bull-cyklus”, hvilket antyder, at korrektionen kommer på det rette tidspunkt for at køle markedet ned.

### Mulighed for yderligere korrektion

Det er ikke usædvanligt, at indikatoren også falder til værdier under 0 i en bull-marked. Med den nuværende værdi på 0,64 er der stadig plads til yderligere nedgang, hvilket kan betyde, at Bitcoin fortsætter med at korrigere.

### Konklusion

Bitcoin Bull-Bear Market Cycle Indicator er blot en af mange indikatorer, der kan hjælpe med at navigere det komplekse farvand på kryptomarkedet. I vores nye BTC-ECHO Bitcoin Report kan du finde flere informationskilder og indsigt i markedet.

Exit mobile version