BitcoinKrypto News

Bitcoinkursprognose 2024: Experte sieht Potenzial für steigende Kurse und institutionelle Akzeptanz

Den aktuelle Bitcoin-kurs har været stigende i flere måneder, og der er mange rygter om, at der snart vil blive lanceret Bitcoin-Spot-ETFs i USA. Derfor har vi talt med kryptoeksperten Luke Nolan fra Coinshares for at få hans perspektiv på hvor Bitcoinkursen potentielt kan befinde sig om to år.

Nolan påpeger, at liquiditeten af Bitcoin er på det laveste niveau siden november 2017, mens det illikvide udbud af Bitcoin, altså de bitcoins, der ikke bliver flyttet hyppigt, er på et all-time high. Dette tyder på, at tilgængeligheden af Bitcoin falder, hvilket i lyset af den stigende efterspørgsel på tokenet, kan føre til højere prisudsving.

Han spekulerer også i, at i løbet af de næste to år kan Bitcoin-kursen forventes at stige betydeligt på grund af historiske cyklusmønstre og effekten af halveringer, såkaldt “Halvings”. Han forventer konservativt, at prisen om et år vil ligge mellem 50.000 og 70.000 USD, men at prisen i løbet af to år potentielt kan overstige 100.000 USD. En større institutionel accept og en stærkere regulatorisk ramme kan potentielt endda føre til en kurs på mere end 120.000 USD.

Nolan påpeger også, at forventningen om godkendelsen af en spot-ETF i USA er en af de vigtigste kortsigtede prisfaktorer for Bitcoin, og at en potentiel krise på aktiemarkedet og en stigning i antallet af aktive Bitcoin-adresser også er relevante faktorer for den fremtidige værdi af Bitcoin.

Med hensyn til, hvordan investorer skal håndtere de kraftige udsving, mener Nolan, at typiske Bitcoin-indehavere har en lang horisont og typisk holder på deres Bitcoin i mindst et år. Han foreslår, at private investorer og institutioner kan investere i Bitcoin gennem børser som Coinbase eller gennem regulære og troværdige formueforvaltere, der udsteder exchange-traded products og fonde.

Top  Donald Trump besitzt über 2,8 Millionen US-Dollar in einer Ethereum-Wallet: Neuer Finanzbericht enthüllt Einnahmen aus NFT-Sammlungen und Krypto-Aktivitäten

Alt i alt understreger Nolan, at det er svært at forudsige prisen på Bitcoin, da det baseres på aktuelle faktorer, der kan ændre sig over tid. Han advarer også mod at give konkrete købsanbefalinger og opmuntrer investorer til at vurdere deres investeringer selv.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button