AltcoinsKrypto News

Bitcoin’s Future: Will It Reach $180,000 or Face Months of Bear Market?

Bitcoin’s Fremtidige Værdi: Kan Nå $180.000 eller Måske Opleve en Bjørne Marked i Måneder eller År

Bitcoin, verdens største kryptocurrency, har for nylig mistet momentum. Dog forbliver Tom Lee fra Fundstrat Global Advisors optimistisk og spår, at Bitcoin kunne nå $180.000 inden april 2024.

Ikke alle deler dog Lees synspunkt. Nogle analytikere antyder, at det nuværende bjørne marked kan vare mange flere måneder eller endda år. De tilskriver dette den pågående regulatoriske usikkerhed omkring kryptocurrency, som holder markedet tilbage.

I løbet af de seneste 24 timer er det globale kryptocurrency-marked faldet med 2%, og er faldet under 1,2 billioner dollars på grund af forventede regulatoriske ændringer i USA. Det er første gang det er faldet så lavt i næsten to måneder og har forårsaget, at Bitcoin-prisen er faldet til $28.000.

Desuden forlænger den udvidede ventetid på SEC-godkendelse af ETF’er den negative stemning. Investorer ser ud til at sælge mere Bitcoin, sandsynligvis på grund af dets nylige tilbagegang. Derudover kan Binance’s beslutning om at suspendere sin betalingsdivision også bidrage til den nuværende markedsmæssige usikkerhed.

Tom Lee, medstifter af Fundstrat Global Advisors, er en højt optimistisk analytiker, når det kommer til Bitcoin. Han forudsiger konsekvent, at Bitcoin’s pris vil stige på lang sigt. Lee mener, at den stigende vedtagelse af Bitcoin af store investorer er en vigtig faktor. Han påpeger, at store investeringsfirmaer som BlackRock og Fidelity for nylig har offentliggjort planer om at tilbyde Bitcoin-investeringsprodukter til deres kunder.

Han tror også, at den kommende lancering af en spot Bitcoin ETF i USA vil drive prisstigninger. En spot ETF muliggør direkte handel med Bitcoin, i modsætning til futures-kontrakter. Denne tilgængelighed kan øge efterspørgslen fra mainstream-investorer.

Top  Brugere rapporterer fejl i Mt. Gox' tilbagebetalingsproces og debatterer tilbagebetaling på Reddit

Lees optimistiske synspunkt deles ikke af alle. Regulatorisk usikkerhed omkring Bitcoin kan holde markedets nedgang kørende i måneder eller endda år. Eksperter hævder, at SEC’s tøven med at godkende et spot Bitcoin ETF tyder på ubehag ved aktivet.

Bitcoin’s positive fundamentale træder i baggrunden for den skarpe bjørn-tendens, da den bryder det vigtige supportniveau på $28.730. Et bjørnudbrud på $28.730 kan presse BTC ned mod $27.150, og fortsætter nedenunder dette niveau kan det føre BTC mod $26.000. Et bullish gennembrud over $30.000 kan få BTC op til $31.700.

For at holde trit med den konstant udviklende digitale aktiver verden, kan du udforske den fejlfrit udvalgte samling af de 15 bedste digitale aktiver og alternative kryptocurrencies i 2023. Denne liste er sammensat af Industry Talk og Cryptonews og giver dig professionelle anbefalinger og værdifulde indsigter. Hold dig ajour med potentialet ved disse kryptocurrencies.

Hvis du ønsker at finde den bedste pris til køb/salg af kryptocurrency, kan du bruge Cryptonews’ Cryptocurrency Price Tracker. Vær dog opmærksom på, at cryptocurrencies er meget volatile investeringer med betydelig risiko, så det er altid vigtigt at udføre din egen research.


Artiklen er baseret på følgende kilder:

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button