Krypto News

Bitget opgiver planer om at opnå licens som handelsplatform for virtuelle værdier i Hongkong

Bitget opgiver plan om at få Krypto-licens i Hongkong

Bitget, en stor global kryptobørs, har annonceret, at de har opgivet deres planer om at få en licens som handelsplatform for virtuelle aktiver (VATP) i Hongkong. Årsagen til denne beslutning er angiveligt forretningsmæssige og markedsrelaterede faktorer.

Lukning af BitgetX i Hongkong

Bitget meddelte officielt den 13. november, at deres Hongkong-afdeling BitgetX, som er tilgængelig under domænet BitgetX.hk, vil ophøre med sin drift den 13. december 2023. Virksomheden har besluttet at trække sig permanent fra markedet i Hongkong, da de nu ikke længere agter at ansøge om en VATP-licens, som det fremgår af meddelelsen.

Anbefaling til brugerne

Bitget har kraftigt anbefalet brugerne at trække deres kryptoaktiver ud fra BitgetX inden den 13. december. Efter denne dato vil hjemmesiden ikke længere være tilgængelig, og brugerne vil ikke længere kunne administrere eller få adgang til deres aktiver på BitgetX.

Begrænsninger på handel og nye brugere

Bitget har også understreget, at brugere kun vil kunne foretage hævninger på platformen og ikke længere handle. Derudover vil børsen fra den 13. november heller ikke acceptere nye brugere.

Spekulation om OSL’s involvering

I forbindelse med denne nyhed har OSL, en af de første kryptobørser, der har fået en krypto-licens i Hongkong, suspenderet handlen med deres aktie på børsen i Hongkong efter anmodning fra deres operatør BC Technology.

Der har været rygter i branchen om, at Bitget enten har erhvervet eller investeret i OSL’s virksomhed. I oktober overvejede OSL’s operatør, BC Technology, at sælge OSL.

Top  Hongkong gewährt erstmals einem Unternehmen eine Lizenz für den Handel mit Kryptowährungen.

Disse begivenheder i kryptobørs-verdenen afspejler de dynamiske og konkurrenceprægede forhold i branchen. Detaljerne om Bitgets beslutning om at opgive planerne om at få en VATP-licens i Hongkong viser, hvordan virksomhedens strategiske prioriteringer og markedsforhold kan påvirke deres internationale aktiviteter.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button